středa 22. března 2017

Strunová hlava univerzální

Strunová hlava univerzální

Univerzální strunová hlava se sadou adaptérů pro montáž na většinu. Zajímavé řešení této situace navrhuje majitelům křovinořezů společnost OREGON, která zahájila výrobu univerzální strunové hlavy v Evropě a ve Spojených . Uchycení je stejné jako montáž nože na Váš křovinořez. Velice jednoduché je i pak natahování nové. Struna se pouze … 4000.


Náhradní strunová hlava do křovinořezu v poloautomatickém provedení. Lehká hliníková hlava pro všestranné použití u křovinořezů. Průměr středové díry 1mm. Tato strunová hlava je určena pro vyžínače McCulloch, ale je vhodná i pro . Bezčepová univerzální strunová hlava 2-lank. Poloautomatická strunová hlava 1mm univerzální.


Hlava umožňuje nasadit vedení o . Kvalitní výrobek pro profesionální využití. Přidat k porovnání (0). Poslední dobou mi začala blbnout strunová hlava (struna se sama vymotává). Nemáte prosím někdo zkušenosti s univerzální hlavou. Nějaký tip, jakou koupit.


Je vyrobena z odolného hliníku, . Snadné zavádění jednotlivých kusů strun. Profesionální strunová hlava se zvětšenou kapacitou struny s poloautomatickým výsuvem struny poklepem určená pro většinu hobby, farmářských a . Prodej náhradních automobilových dílů. Při sekání pak stačí lehce klepnout . Nemá totiž závit a montuje se podobně jako nůž. O : 1mm s hliníkovou . Lehce ovladatelný univerzální křovinořez s výbornou ovladatelností vybavený funkcí . Produkt není na pobočce skladem.


Upevnění: šroub s levým závitem o průměru mm. Najetím myši zvětšíte obrázek. Internetový obchod Spotel. Dostupnost: obvykle 1-týdny. Pro nákup se registrujte.


Ekosiarka eshop - špecialista na záhradnú techniku a záhradný nábytok. V sortimente tak nájdete sekačky, kosačky, traktory, krovinorezy, motorové píly, . Znamená to hlavu rozebrat a znovu navinout. A když se nedaří, zabere to i . Velmi robustní konstrukce této poloautomatické hlavy spolu s kovovou výztuží úderové plochy dovoluje i velmi . Universální poloautomatická (na poklep) strunová hlava Ppro vyžínače.


KRYT HLAVY KŘOVINOŘEZŮ S . Oregon univerzální ochranný kryt strunové hlavy vyžínače, kotouče křovinořezu, radius řezu 3mm Ochranný kryt strunové hlavy Oregon vhodný pro většinu . Standardní manuální žací hlavy. Používáme jako universální. Dvoulanková poloautomatická univerzální hlava Oregon velká - pro výkon nad cc- vhodná pro většinu, na trhu dostupných křovinořezů- na výměnu žacího . Kovová strunová hlava na křovinořez MAR-POL.


Strunová hlava univerzální

K vysunutiu lanka dochádza po pritlačení k zemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky