čtvrtek 30. března 2017

Rajče blumko

Poloraná odrůda s plody oválného (švestkového) tvaru o váze až gramů. BLUMKO je určeno ke sklizni jednotlivých plodů, můžeme ale sklízet i celé vijany. Prodej semene zeleniny, rostlin, květin a bylinek. Velká nabídka osiv a semen jako jsou rajčata, papriky, různé bylinky a další plodiny.


Blumko je určené ke sklizni jednotlivých plodů, můžeme sklízet i celé. Kolekce MAXI - velkoplodé žluté rajče s výbornou. Rajče STUPICKÉ POLNÍ RANÉ.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kopíruji popis ze stránek Sema: Nejde mi to zkopírovat, pokud si zadáte Blumko do Googlu, vyskočí to na vás. Plody sú vhodné ako pre priamy konzum a na šaláty, tak na varenie, ako napr. Tyčkové rajče švestkové.


Plody jsou tolerantní k praskání, předčasnému . Balení: (balení po ks, cena za 1ks). Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu. Lycopersicon esculentum Mill. RADANA – tyčkové rajče s drobnými, hruštičkovitými plody červené barvy.


Mid-early medium high tomato. Firm sweet fruits have a meaty texture and little juice. Fruits are tolerant to cracking and suitable also for . Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, chovatele, . BEJBINO Fkoktejlové Baby - koktejlové rajče s mimořádně chutnými plody o. Zajímavostí je rajče melounové, které paradoxně nedosahuje obřích. Z tyčkových rajčat pak oblíbenou odrůdu Bejbino F Bibi, Blumko , . Bibi- letos to bylo asi moje nejchutnější červené cherry rajče.


Rajče blumko

Jahodo, Blumko , Curranto od SEMO a Odat, Rubinka, Charmant, . Osivo a semínko - keříčkové, žluté CHERRY rajče. U nás se pěstuje jako jednoletka, protože nesnese mráz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky