úterý 14. února 2017

Plastový sud na kvas 60l

Bazénová chémia, Soľ, Plastové obaly, Chémia, Záhrada, Bazény,. Sud plastový 1litrov na kvas , vodu, závitové veko HDPE . Určeno na kvas , vodu a pod. Nabízíme litrové, 1litrové nebo 2litrové sudy. Dopyt: dodávateľ, plastové sudy na kvas , ks, 1- 1l - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT.


Skúste to tiež, služba je zadarmo.

Plastový sud s objemem 1l se šroubovacím víkem s těsněním. Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Sud je vybaven ks prolisů. Apr L -eur-pevný vrch s možnosťou. Porovnání cen plastove sudy na kvas 120l , srovnání cen plastove sudy na kvas 120l na portálu HLEDEJCENY.


Nádoby na pitnú vodu pre všestranné použitie. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty.


Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality.

Sud lze použít na vodu, kvas apod. Sud má hygienický atest na zdravotní nezávadnost. Plastové sudy se šroubovacím víkem o objemu 1litrů jsou vyrobeny z. Tento plastový sud tedy lze používat na dešťovou vodu i na kvas. Potravinářské plastové sudy vyrobené z HDPE jsou vhodné na přepravu a skladování. Plastová nádoba - sud na odpad 1l , Plastime.


Přepravní službou sudy neposíláme, děkuji za pochopení. Na fotce i se sudem 120L pro představení velikosti. První fotky vyfoceny po oplachu sudu, poslední . Detské plastové pieskovisko, tvar mušle, modrá farba, jednodielne , priemer 95cm. Hrdlo tohto suda má priemer cm. Sudy Morava provádí výkup, nákup a prodej plastových sudů, barelů, kádí, všech.


Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy dostupné v online bazári. Kvasná zátka na větší sudy. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l , 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas , víno a. Biela nádoba s uzatvárateľným vekom s objemom 120L.


FOTO JE ILUSTRATIVNÍ, SUDY SE MOHOU LIŠIT.

Nový plastový sud s nasazovacím víkem a uzavírací obručí. Lze použít dle libosti na. PLASTOVE SUDY L vhodné na kvas , vodu, krmoviny, pomyje atď.


Plastove sudy 120l plastove Sudy a kanistre 120l s vekom aj obrucou na kvas ,obilniny . Na kvas jsou nejlepší plastové potravinářské sudy (modré barvy). Je to optimálny objem z toho hľadiska, aby to nebolo malé a zároveň . Prezri si u nás plastovy sud 120l a porovnaj ceny v 10. SLOVAKIA TREND sud na dešťovou vodu 120l , pr.


Vozík na sudy ,na plastový sud EUROKRAFT. Kanystry, bandasky plastové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky