pondělí 20. února 2017

Persil prací prášek

Univerzální prací prostředek na barevné prádlo vhodný pro všechny druhy praček a na ruční praní. Vypere i velmi silné skvrny, bílá barva nezešedne a prádlo zůstane . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Neobsahuje žádná barviva a jeho parfém byl speciálně vyvinut tak, aby . PERSIL Sensitive 4kg (dávek) - prací prášek. Universální prací prostředek na bílé a stálobarevné prádlo vhodný pro všechny druhy praček a na ruční praní.


Tyto látky jsou účinné proti těm . Jelen mýdlový prášek (3kg). Proniká hluboko do vláken pro odstranění i těch nejodolnějších skvrn. Vhodné i pro alergiky a testováno institutem ECARF a . Expert Regular vám nabízí nejmodernější technologii mikrokapslí s látkami odstraňujícími i ty nejodolnější skvrny.


Savo Bez chlóru Universal prací prášek na barevné a bílé prádlo praní. PERSIL Fresh pearl by Silan kg pracích dávek, univerzální prací prostředek na bílé a stálobarevné prádlo, vhodný pro všechny druhy praček a na ruční . Persilprací prášek Color Box, PD. Ostatní specifikace, pracích dávek.


Persil prací prášek

House prací prášek Universal kg. Zanechává jemnou, svěží, přirozenou a dlouhotrvající vůni . Signálním sloveVarování. Standardní větou o nebezpečnosti : Způsobuje vážné podráždění očí.


Pokyny pro bezpečné zacházení: Je-li nutná . Poskytuje skvělou čistotu. Tisk Dotaz Sledovat cenu. Buďte první, kdo napíše . Odstraňuje skvrny a uchovává barvy svěží a zářivé při. Velice snadno se rozpouští a na . Sypké prací prášky jsme tentokrát vyměnili za prací kapsle, kterým dávají. Ušetřete a získejte lepší kvalitu než vám nabízí stejný prací prášek prodávaný na českém trhu.


Persil prací prášek

Díky inovativní receptuře poskytuje zářivé barvy . Prací prášek PERSIL Color kg praní. Naproti tomu společnost Mars používá u . Cena s DPH :24Kč . Unikátní technologie koncentrované síly . To, že se jená o skvělou cenu . Nakupujte výhodně s eMimino.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky