čtvrtek 16. února 2017

Nádrž na křovinořez

Palivová nádrž pro křovinořez. Plastová palivová nádrž pro křovinořezy. Technické údaje: Rozteč otvorů pro šrouby: mm.


Rozměry (šířka x výška x hloubka): . Vyberte si vhodné náhradní díly na křovinořezy Hecht, Al-ko, Nac a další. Nadrž pro křovinořez Victory BC26 Stiga ST26J, Sterwins BCSa mnoho .

Je nám líto, ale produkt není skladem a jeho dodání je neznáme. Dodání je pravděpodobně více jak měsíc, tudíž nelze objednat. Pro hlídání dostupnosti . Rozmery (šírka x výška x hĺbka): . Hledáte palivová nádrž na křovinořezy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Kč s DPH 10Kč bez DPH.


BENZÍNOVÁ NÁDRŽ pro křovinořez motorovou kosu - inzerce, prodám. Náhradní díly a příslušenství ke křovinořezům.

Prodám zcela novou benzínovou nádrž vhodnou pro téměř všechny . Kvalitní výrobek pro profesionální využití. Nástupce velmi oblíbeného modelu FS 2C-E. Výsledkem inovací je oproti předchůdci menší hmotnost a příznivější cena. Ideální pro vyžínání porostů. Vyprázdněte palivovou nádrž a krovinorez řádně upevněte , pokud je stroj.


Objem nádrže , litrů. Výměna strunové hlavy za nůž ( z vyžínače na křovinořez ). Před použitím našeho křovinořezu si pečlivě přečtěte tento návo abyste. Po doplnění paliva našroubujte pevně víko nádrže na palivovou nádrž , před . Nádrž je dodávaná spolu s palivovým filtrom a viečkom. Plynová páčka s vypínačem. Tyč motorového křovinořezu.


Komfortně vybavený křovinořez s dlouhou životností, robustní konstrukcí, opatřený. Velká palivová nádrž o objemu l umožňuje zmenšit pauzy při práci z . Výkon motoru, objemnější palivová nádrž a standardní příslušenství činí z tohoto. Nevýhodou je také nutnost naplnit nádrž olejem a benzínem ve správném . Křovinořez je důležitým pomocníkem nejen pro vaší zahradu.

Profesionální křovinořez s vysokým výkonem, jedinečnou ergonomií a manévrovatelností. NA MAJETKU A PORANĚNÍ OSOB. HLAVNÍ ČÁSTI KŘOVINOŘEZU : 1. Regulace výkonu se STOP tlačítkem. Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento benzínový křovinořez.


Nikdy nedoplňujte palivo do palivové nádrže na uzavřeném a nevětraném místě. Hmotnost: Bez žacího mechanismu a krytu: kg. Průhledná palivová nádrž umožňuje kontrolovat hladinu paliva.


Váha s prázdnou nádrží : 1kg. Pokud chcete křovinořez přemístit, vyprázdněte palivovou nádrž a zajistěte .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky