úterý 12. února 2019

Sada nožů fiskars

Doba dodání: obvykle do až dní od odeslání zboží, podrobnosti zde. Zobrazené ceny jsou včetně DPH. Zboží Vám dopravíme: Česká pošta . V této kategorii nabízíme ketlovací kleště různých druhů, u nás si vybere jistě každý - začátečník i profesionál. Ketlovací kleště s kulatým hrotem se používají na . Kulaté ketlovací kleště s tenkými špičkami, kterými snadno dokážete vytvořit malé ketlovací očko na jehle, drátku či nýtku.


Kleště mají protismekovou rukojeť. Hledáte ketlovací kleště ? Bižuterní kleště ketlovací kulaté. Skvělá sada kleští EXTOL - PREMIUM pro korálkování obsahuje typů kleští. Doporučujeme začátečníkům dokoupit i ketlovací kleště na vytváření oček. Tipy pro ketlování a pár základů najdete na našich stránkách v záložce Tipy.


Popis produktu: Šperkařské ohýbací kleště. Náramek: Připravíme si paměťový drát, ploché kleště , korálky a kytičky. Naušnice: Na ketlovací nýt navlékneme malé korálky, pak kytku a jeden velký. Kvalitní ocelové ketlovací kleště pro techniku drátkování s plastovou gumou pro příjemnější držení. Chlupaté drátky 30cm barevné - sada 100ks.


Sada nožů fiskars

Celková délka kleští 75mm, délka čelistí mm. V sadě jsou kulaté ketlovací kleště , boční štípací kleště na měkké drátky, úzké ploché . Sada miniaturních kleští. Jednoduchým jedním krokem Vám tyto kleště vytvoří očko jedno jako druhé o průměru 3mm.


Potřebujete jen nějaké ty korálky, kovové komponenty a ketlovací kleště. Pokud chcete začít s ketlováním , doporučujeme naší korálkovou sadu pro výrobu. Korálkový set vhodný pro začátečníky, ale i pokročilejší.


Sada nožů fiskars

Levné ketlovací kleště a ostatní druhy kleští skladem. Tato sada je uložena v pouzdře, které zaručuje minimální nároky na prostor. Jako velkou pomůcku při . Nit, kterou na šití používáme, je také speciální. Vhodné i pro další hobby zaměření. Linoryt - 10ti dílná sada profi rydel zn.


Vše je v praktické krabičce. Základní sada každého šperkaře by měla obsahovat ploché kleště , kulaté ketlovací kleště pro výrobu oček na jehlách, nýtech či drátcích a štípací kleště. Zakoupíte u nás ketlovací kleště hranaté, kulaté skřípací i zamačkávací kleště na rokajl.


Součástí nabídky vybavení pro korálkování jsou také sady kleští. Není vhodné pro sériovou výrobu, pouze pro hobby. Kromě obsahu balíčku budete potřebovat ještě ketlovací kleště. Tyto ketlovací kleště ploché s malými zoubečky můžete použít na zamačkávání rokajlu, k uzavření . Sady kleští – a pak že praktické dárky nedokáží udělat radost … do . Na 38mm ketlovací jehlu navlečeme dvě 4mm voskové perly. Pomocí štípacích kleští jehlu zkrátíme tak, aby se na zbylém konci dalo pomocí kulatých kleští.


Tip na vánoční dárek: sady profi kleští KNIPEX. Rukojeti kleští jsou neklouzavé, práci zpříjemňuje i samorozevírací mechanizmus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky