čtvrtek 14. února 2019

Malotraktor

Malotraktor

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Inzeráty malotraktor - Bazar a. Malotraktor ISEKI GEAS TG25F,kapalinou chlazený vznětový motor,. Unsubscribe from VARI STROJE. V tomto videu se můžete podívat na malotraktor FD-od firmy DAKR. A neměly by náhodou jet radličky kombinátoru pár čísel v zemi?


Malotraktor

Mít porovnaný pole je sice paráda, ale do tohohle. Traktor je vhodný pre prácu v teréne, . Nákupem u nás získáte nejen malotraktor. Honda GSV 19 prevodovka DSK 317. S ťažná náprava, záves Z0 vozík . Dodacia lehota: Nie je skladom, dodáme do dní.


Všestranný český malotraktor , který vyniká vysokým výkonem HP. Díky pohonu 4xa své speciální konstrukci je předurčen pro práci v náročném terénu. POMALÁ PREVODOVKA (vhodá na rozrábanie, orbu, vyorávanie zemiakov, hrobkovanie, vozík a iné)!


Příslušenství – rotavátor, drátkový vertikutátor. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


HP rychlosti PTO posilovač řízení, 4xlze. DAKR PANTER FD-- malotraktor. TECHNICKÉ PARAMETRY Typ motoru Diesel vodou chlazený Kubota D782-E3-GX Objem motoru 7cm?


Substantivum, singulár, plurál. Je to stavebnicový systém, ktorého je viac druhov . Mazanie zabezpečené zmesou oleja a. Veřejná zakázka malého rozsahu – malotraktor s příslušenstvím. Obec Dívčí Hrad vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku. Nešťastie sa stalo v obci Papín v Humenskom okrese počas opráv podomácky vyrobeného malotraktora bez evidenčného čísla. Slavkovsko - Na zdánlivě výhodnou nabídku inzerátu na internetu naletěl nedávno muž ze Slavkovska.


Nákup úklidové komunální techniky - malotraktor s příslušenstvím. Jedná se kvalitní,bytelný a silný traktor osazený válcovým naftovým motorem litru Mitsubishi o výkonu 27 . Za značkou KUBOTA sú vysoko kvalitné poľnohospodárske stroje ako traktory, malotraktory, postrekovače či rosiče s vynikajúcim výkonom a dlhou životnosťou. Při naklonění traktoru muž, který traktor řídil, vypadl z kabiny a spadl do potoka, kde jej záhy padající malotraktor zavalil,” popsala mluvčí policie . Jednoosý malotraktor ROBOT - porovnání cen.


Stavebnicový malotraktor VARI IV GLOBAL je spolehlivý pomocník pro zahrádkáře a farmáře hlavně při obdělávání půdy a přepravu nákladu. V tuto dobu je nejvyšší čas pořídit si silný malotraktor. V dnešní době jsou malotraktory finančně dostupné.


Ušetří vám hodně fyzické námahy, . Standardní výbava zahrnuje náhon 4× . Výrobce traktorů Zetor, dodavatel originálních náhradních dílů a příslušenství pro traktory Zetor. Můj vari terra malotraktor :-). Pro všechny fanšmejkry vari sráčů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky