neděle 20. ledna 2019

Isetos eshop

ARMATURY A POTRUBNÍ DÍLY, s. Modulární ventil kulový uzavírací s odvzdušněním. Masivní konstrukce námi prodávaných kulových kohoutů COSMOTHERM dovoluje navíc. Materiál: niklovaná mosaz, uzavírací koule chromovaná mosaz. Kulový kohout v provedení s pákou je vyroben z vysoce kvalitní poniklované mosazi s. Uzavírací a další potrubní armatury.


Regulace prostorové teploty a. Krátký popis, Jmenovitá světlost. Jak poznat kvalitní uzavírací armaturu od levné náhražky? Dvoucestný pochromovaný kulový kohout Giacomini řady R2s ruční páčkou slouží jako uzavírací armatura v rozvodech topných plynů, vody, vzduchu a . Kulové kohouty a ventily pro vodu,vytápění a plyn. Nerezové kulové kohouty slouží jako uzavírací armatura pro agresivní a neagresivní kapaliny a plyny. Médium může kulovým kohoutem protékat oběma směry.


ASVG 14: Ball shut-off valves, PN - Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne. Velmi kvalitní uzavírací kohout na polyetylenové trubky. Svěrné spojky a navrtávky DONSEN jsou konstruovány pro spojování trubek s vnějším průměrem 20 . Hydraulický kulový kohout uzavírací (2-cestný) určený pro vysoké tlaky s. Nejčatěji se používají pro rozvod hydraulické kapaliny jako uzavírací armatura. Naše BW kulové kohouty jsou spolehlivé po mnoho roků a současně ekonomicky výhodné ventily v průmyslu. Pro různorodé poptávky jsou k dispozici mnohé . Kulový uzavírací ventil pro expanzní nádrže s vypouštěcím kohoutem.


Isetos eshop

Globo S je vhodný jako uzavírací kulový kohout pro soustavy s vysokou teplotou, např. Díky kompaktní kontrukci je vhodný . Díky jedinečné regulační cloně garantuje regulační kulový kohout rovnoprocentní charakteristiku. X-(se závitem NPT) jsou uzavírací.


Kvalitní kulový kohout s chromovanou koulí a teflonovými sedly. Víme, že každý provoz a proces má svoje specifické potřeby, to je důvodem, proč vyrábíme uzavírací armatury v tak komplexním rozsahu konstrukcí, použitých . Pákový kulový kohout pro plyny, oleje a vodu bar. Kohout kulový 300F - nerez. Od 16Kč bez DPH Od 19Kč s DPH.


Pokud má otvor v kouli stejný průměr jako je . Přivařovací kulové kohouty model 2a přírubové kulové kohouty model 2jsou uzavírací armatury vhodné zejména pro soustavy CZT. Vyrábí se v rozmezí průměrů od DNdo DN5a pro . Tyto kulové kohouty jsou výhodné svou . Pro rozvody plynů a kapalných uhlovodíků. Závitové spoje jsou vhodné pro plyny, vodu, vzduch, oleje apod. Funkci NC nebo NO zajištují.


Další produkty v kategorii. Sortiment Instalatérské zboží Caleffi Art. KULOVÝ UZÁVĚR ZÁVITOVÝ - série Anerez jednodílný.


Dvoudílný kulový kohout s výstelkou, neredukovaný průřez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky