čtvrtek 17. ledna 2019

Plotové tvárnice

Zdicí prvky a plotové tvárnice - tvarovky, zdicí systémy, zdicí kameny, betonové cíhly, zákrytové desky a ztracené bednění. Okrasné betónové plotové tvárnice , štiepané, hladké a grindované. Betónové výrobky pre plota a záhradu.


Betonové prvky pro ploty a opěrné zdi se širokým výběrem tvarů, povrchových úprav i barev. Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním .

Vyrábíme pro Vás také betonové hladké plotové tvárnice vhodné pro stavbu plotů , opěrných a okrasných zdí a protihlukových zábran. Vše potřebné pro zahradní i zděné ploty. Nejvyšší kvalita za rozumnou cenu, to jsou ploty od společnosti DITON. Zdící prvky pak dotvoří . Nákup u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny.


Brož Okrasné tvárnice hladká. TVÁRNICE LUNETA I, II, III, IV a NÍZKA rôzne farby, rozmery a povrchy. PLOTOVÉ TVÁRNICE ŠTIEPANÉ FEROBET .

Loma Jednostranne štiepané plotové tvárnice. Základná tvárnica pohľadová z jednej strany . Najkrajšie terasy, exkluzívne záhrady či elegantné ploty. Vyberte si vírivku, grily a príslušenstvo ku grilom, záhradné doplnky či dekoračné. Absolútna mrazuvzdornosť je potrebnou samozrejmosťou pre stavebný diel v oblasti . Loma Dvojstranne štiepané plotové tvárnice KDL. Slúži ako začiatočná tvárnica k jednostrannej tvárnici . Postavte si plot v moderním designu z tvárnic oboustranně štípaných, které jsou mrazuvzdorné a málo nasákavé.


Ztracené bednění KB Blok. Kvalita pre Vašu záhradu. Planá nad Lužnicí - štípané plotové tvárnice. Může se jednat o zdící tvarovky, barevné plotové tvárnice či zámkovou . Individuálne opracované tvárnice, ktoré majú bosovaný povrch.


Pohledové plotové tvárnice Liapor R 1přináší rychlé řešení betonového plotu bez nutnosti omítání. Mají nevšední povrch s pravidelnou strukturou a stálou . Popis: Nabízíme, plotové, betonové tvárnice. Viz foto Celkem ks Předání .

Tvoria ho betónové tvárnice so štiepaným, či hladkým povrchom. Oplotenie domu, pozemku, oporný múr, aj okrasný múr v . Plotový systém pre dom, aj záhradu. DITON plotové tvárnice sprostredkovaním firmy PTS-BETON spol.


Jejich konstrukce je tenkostěnná, dutá. Plot okolo domu vďaka povrchovej úprave pôsobí prirodzene. Povrch upravený technológiou štiepaného betónu dodáva plotovým tvárniciam MACLIT žulový . Tento pin objavil(a) PRESPOR,s. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste.


IZOMAT patří mezi nejvýznamnější dodavatele stavebního materálu v ČR. Vybírejte zdivo a zdící prvky od různých výrobců na jednom místě. V PRO-DOMA najdete veškerý sortiment prvků pro vaši stavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky