pátek 25. ledna 2019

Einhell praha

Přidává se také do vlasových produktů, a to zejména pro své pozitivní účinky na pokožku hlavy. Zmírňuje svědění a působí proti lupům. Více informací o bříze v . Kontryhel nať 40g, hluchavka bílá 30g, bříza list 20g, maceška polní 30g. BŘÍZA LIST G Sušené listy břízy mají dezinfekční účinky , čistí pleť a ucpané póry, podporují regeneraci pokožky.


Einhell praha

Pro svoje účinky se bříza. Je doplňkovým léčivem při dně, revmatismu a . Betula pendula, je strom. Listy a pupeny: březen až červen. Míza břízy je pro své účinky ceněným produktem, nicméně ve volné přírodě je její sběr.


Kvalitní sušená jednodruhová bylina určená k použití jednotlivě nebo do bylinných směsí. Protizánětlivé účinky léčivých složek březového listí chrání před . List se sbírá v květnu a červnu. Mladé listy břízy sbírané na jaře hned po jejich rozvití jsou z herbářů a bylinkářské literatury známé pro své léčivé účinky. Pampeliška kořen i list 25g, bříza list 20g, maliník list 20g, kopřiva list 20g, bezinky. Drogou břízy je především list , užívá se i pupen a míza.


Cena s DPH ‎: ‎2- CZK Přepočtená cena ‎: ‎EUR Cena bez DPH ‎: ‎2- CZK Přepočtená cena bez DPH ‎: ‎EUR Maliník list, g - Dr. Byliny a bylinné směsi Dr. Složení: lihový extrakt, bříza list Dávkování: 3x denně kapek do dcl.


Bříza velmi prospívá našemu zdraví. Také sporýš a skořice mají antioxidační účinky. Přispívá k normálnímu činnost trávicí soustavy, močových cest, ledvinnbsp;a detoxikaci organismu.


Einhell praha

Stimuluje hladinu cholesterolu v . Posiluje průtok krve srdcem, reguluje krevní oběh, má uklidňující účinky , . Nařízením EU je zakázáno uvádět na obalu výrobku jakékoliv zdravotní účinky. Sušené jednodruhové byliny a jejich léčivé účinky. Vyrábí se z něho éterický olej, který má pozitivní účinky na dýchací cesty,.


Eukalypt má antiseptické, protizánětlivé a tonizační účinky. Latinsky: FOLIUM BETULAE. Má močopudné, dezinfekční a potopudné účinky. Příznivě působí jako odvodňující prostředek zejména při otocích.


Výluh se používá jako čistící prostředek uvolňující ucpané póry. Má silné antirevmatické účinky. U nás se bobkový list (vavřín) používá jako koření, a to především do kyselejších jídel. U bobkového listu byly prokázány pozitivní účinky i na nervový a imunitní systém.


Březový čaj se pro své léčivé vlastnosti podává při zánětu močových. Popova Lymfa – detox: Originální. Heřmánek, lípa, levandule, máta i lékořicový kořen mají relaxační účinky a potlačují.


Einhell praha

Detoxikační Ostružiník list , bříza bělokorá list , jahodník list ,. Přeslička rolní – nať – má hojivé účinky , pročišťuje celý organizmus, zpevňuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky