pondělí 24. prosince 2018

Thuja occidentalis brabant 125150 cm

MULTIFORST je multifunkční kultivátor- mulčovač. Obdělává půdu a silnice, frézuje pařezy a drtí dřevo. Je ideální pro udržování prašných cest, na rekultivaci.


PHM a obsluhy, přípojná technika bez traktoru a obsluhy. Stranový mulčovač FERRI ZME s možností práce ve velkém úhlu pro traktory o výkonu - HP. Automatické mechanické jištění stroje proti nárazu na cizí .

Prodám nový mulčovač CRONIMO FME 175. Vavřinec - Suchdol 2 679 . Mulčovače za traktor a malotraktor. VARI GLOBAL s motorem VARI XP-2a vozíkem ANV-4za.


MULTI CUT je typová řada rotorových mulčovačů za traktor Spearhead. MULTI CUT představuje velmi robustní mulčovače s pracovními záběry od do m. Strojní zařízení určené k plošnému drcení - mulčování travních porostů, rostlinných zbytků a dřevin. Môže byť v prevedení so záberom od 1m – 6m.

Dalšia varianta s hydraulickým zberným . Kladívkový mulčovač za malotraktor. Pracovný záber 85cm, 95cm, 105cm. Potrebný výkon traktora od 14koní. Pohon mulčovače - vývodovým hřídelem traktoru (kloubovým hřídelem).


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predám malotraktor s čelným nakladačom, paletizačné vidly, mul. Příslušenství - sklápěcí vlek, jednoradličný obracák, kypřič, mulčovač. Ponúkam na predaj Kuželú štiepačku za traktor Zetor malotraktor MTTK TZ Kubota . Robustní mulčovač CRH-2za traktor , drtič trávy.


Hledáte mulčovač za malotraktor ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Objednejte si u nás mulčovač za traktor nebo malotraktor, který využijete do zahra parků, sportovních areálů, na golfová hřiště, zelinářství, vinice apod. Plošný, příkopový a stranový mulčovač za traktor od firem Ferri a Gyrax je vhodný nejen pro údržbu zeleně, ale i příkopů. Tractor-drawn Mulch-laying Machine. Abstract: Bakalářská práce se zabývá návrhem mulčovače za malotraktor.


Priekopový mulčovač s hydraulickým bočným posuvom a naklápaným.

Predám kladivkový mulčovač so šírkou 2m talianskej výroby vhodný za malotraktor. Bližšie informácie telefonicky. Mohou být osazeny T kladívky, nebo Y noži. Nabízíme i bazarové nebo předváděcí stroje za výjimečné ceny.


Svahový mulčovač TMO, Rozsah sklonu rotoru . V nabídce mulčovačů za traktor najdete rotorový mulčovač MULTICUT, který je specifický svojí robustní konstrukcí a zajistíte tak bezproblémové práce pomocí . OK-traktory zemědělská technika. Máme pro Vás v nabídce vždy o něco více, Nabízíme velký výběr příslušenství pro malotraktory. Benzínová sekačka s pojezdem, motor HECHT OHV . Kvalitní stroje za přijatelnou. Zatím jsem nasekal jen asi 15ha a první dojmy jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky