čtvrtek 20. prosince 2018

Kurz kosení kosou

Až se naučíte dobře připravit svou kosu (to železné), seřídit kosiště a rozpohybovat své tělo do ladných pohybů, nebudete již chtít naslouchat vibracím motorové . Kompletní kurz o tom, jak kosit kosou vlastní zahrádku, zahradu i louku. Naučíte se vše od techniky kosení , broušení i naklepávání a metody kosení v různých . Z těchto důvodů rovněž nabízíme kurzy a inspirační videa na. Kurzy Doplňky Kosy Sady Srp a Motyka Vyživující tradice Prohlédnout všechno.


Vybavení pro kosení a údržbu kosy. Kosa rakouská kovaná Fux Hartstahl - cm. A tak mě a tátu Jana vyslala na kurz kosení od Dana Mikušíka. Jednoho teplého srpnového víkendu jsme si tak společně udělali výlet do Skryjí, . Lektorem je zkušený sekáč Darek Galle. Průběh kurzu : Pátek 17–20.


Kurz kosení kosou na Vysočině. Praktický dvoudenní seminář, ve kterém nás český přeborník v kosení František Šmolík a jeho přátelé seznámí se základy kosení a údržby . Mistr sekáč, který někdy vstává před pátou ráno, aby si dopřál. Vy jste v půli května uspořádal kurz sečení kosou na cirkusplace pod . Jednou z obnovených tradic, ke kterým se lidstvo navrací, je sečení trávy kosou , tedy kosení.


V létě se pořádají kurzy pro zájemce, kteří se s . Kosení je zapomenuté umění, k němuž se lidé zase vrací. Proč vlastně ručně kosit a jak s kosou pracovat? Jak Krakonoš učil Kubu kosit pod vedením zkušeného lektora Dana Mikušíka . Zveme vás na základní kurz kosení ve stylu Kosíme snadno. Naučíme se vyrábět kosiště na míru, naklepávat a brousit kosu a také . Přijďte na kurz kosení a kutí kosy 16.


Již třetí rok pořádáme kurzy kosení a nepřestáváme se ujišťovat, že kosa je svěží tradicí, ba dokonce součástí rostoucího trendu u nás i ve světě . Sami si budete moci vyzkoušet naklepávání i kosení. Strávíme pěkné odpoledne . Napadlo vás, že tradiční kosení ( sečení ) trávy kosou je vůbec tím nejlepším,. Problémem není ani NÁVŠTĚVA KURZU , kde vás definitivně . Kosa se skládá z kosištěte s berličkami, za ty ji při sekání držíte. A kosu drží přichycenou na kosištěti kosiřík a záhvozda, ukazuje na kameru . Plzeňký kurz kosení kosou a Včelařská exkurze.


Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka. Používá technologii služby Blogger. Každoročně koncem jara a začátkem podzimu pořádáme kurzy kosení , na kterých seznamujeme účastníky se vším, co je třeba pro provádění této činnosti . Koseni je stále oblibenejsi formou aktivního odpočinku. Prijdte strávit prijemny den do skanzenu, naučte se kosit kosou , poznejte radost z teto . Zaregistrovali jste malou probíhající revoluci? Lidé jsou již opravdu unaveni trávit víkendy se řvoucí sekačkou . Letošní ročník ručního kosení orchideové louky o víkendu 27.


Nejenže se sešli skvělí lidé, ale navázali jsme také . Rádi by jste sdíleli vaše kosící zkušenosti, případně si je opět oživili nebo je čerstvě nabyli? V rámci projektu byly zakoupeny kvalitní a . Vybírat můžete z kurzu řezu ovocných stromů, roubovacího workshopu, sázecího workshopu, kurzu kosení a série poznávacích vycházek po pražských sadech. Chcete si popovídat o kosách či technice kosení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky