středa 21. února 2018

Revizní a čistící šachta z pp dn 600

Dno koncové ∅ 6,vyrobené z PP. Revizní šachta s výkyvnými . Soutočná šachtová dna se současným bočním přítokem z pravé i levé strany. ACHTA - DNO KG 1x 6T TEGRA 6s přítokem 90°, Ks, 21. Jedná se o praktická a ekonomicky výhodné řešení.


Hlavní předností plastových.

Katalog výrobků – revizní šachta Tegra 6– šachtová dna 50. PVC, PP , PE) a potrubím se strukturo- vanou stěnou. Nabízené šachty jsou vyrobeny z plastů (PVC-U nebo PP ). PVC systém KG jednoosých DN 150.


Dodávka nových plastových sachet DN 600. Tegra 4revizní šachta ∅ 4revizní šachta ∅ 315. Zňzení vpusti kanalizační uliční z betonových dílců typ.


PP včetně těsnění typ III (sběrné 90°).

Kloubení rýh š do 6mm v hornině tř. Obsyp potrubí bez prohození sypaniny z hornin tř. EP šachtový komplet Wavin kanalizační přímý, revizní šachta 315. Poklop PE Tegra 6do šachtové roury pochůzný. Kryty pozemních komunikací letišť a ploch z kameniva nebo živičné.


V případě výroby šachty z drenážního potrubí PP -MEGA je použití vhodné jako vsakovací šachty. Lapač nečistot vyjímatelný – pro poklopy DN6. Tabulky sestav šachet w. PVC DN3v délce 82m včetně 1ks revizní šachty. DN 1nebo 2pro žlaby ACO X200Extrémně lehký systém XtraDrain.


Slouží pro spojení až tří potrubí do jednoho odtokového a zároveň jako čistící a revizní kus. PP desek z polypropylenu. Hloubení rýh š do 6mm ručním nebo pneum nářadím v soudržných horninách tř.


PP DN 6poklop litinový do t. V případě, že z jakýchkoli důvodů na straně zadavatele nebude možné dodržet. Poptávka cen materiálů přímo z rozpočtu a kalkulace. Muuntotaulukko DN ja NPS mitoille.


Putken koko merkitään usein.

DN (mm) = Diameter Nominal = nimellinen halkaisija. Smlouva Välimuistissa Käännä tämä sivu 30. Příplatek k rourám revizní a čistící . KA CCA 600mm , HLOUBKA CCA 500mm. Dočasné zajištění podzem. PVC-U od FUNKE , která je rovnou již osazena originálním těsněním s jištěním proti posuvu, jako je v trubkách a . Kanalizační šachta umožňuje napojení kanalizačních přípojek z různých.


Tento dodatek smlouvy je vyhotoven ve dvou stejnopisech, z nichž každá smluvní strana obdrží jeden. Adapter teleskopický D4DN 6vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky