úterý 20. února 2018

Čelní disková sekačka

Prodám čelní diskovou sekačku Krone AFA 28 záběr 283cm. K tomu je uzpůsobena svým kvalitním provedením a způsobem sečení, . Ukázky možných kombinací. Boční sekačka SD - 300C s kondicionéreBoční sekačka SD - 300C s kondicionérem.


SC - 3a boční sekačka.

Nabízíme nové i ojeté traktory, secí a žací stroje, mulčovače a jiné zemědělské stroje. K nabídce patří také náhradní díly a příslušenství. Hydraulické přestavení z pracovní do přepravní polohy bez použití čelní hydrauliky . V nabídce jsou čelní sekačky SC-30 SC-301C, boční sekačky.


Usměrňovací plechy, pracovní šířka: 3. Cena je včetně kloubového hřídele. Technická data diskové sekačky.

Co nejlepší přizpůsobení povrchu, nízké ztráty a přesnost práce bez časově . Kombinováním čelních žacích strojů se zadními žacími stroji se dosahuje výraznému nárůstu výkonnosti. Sekačka k traktoru - čelně nesená. Pokrokový výrobní program pro Váš úspěch! F je určena k sečení vysoké trávy a. ALKA XL C je čelní disková sekačka tvořena osmi disky se dvěmi noži, umožňující rychlou výměnu.


Stroj je umístěn v přední . Disková žací lišta čelní ALKA XL C . Zavěšení s horizontálním úrovňovým vyrovnáváním umožňuje perfektní přizpůsobení . Počátkem měsíce června jsme dodali našemu stálému zákazníkovi na Litoměřicko nový čelní diskový žací stroj s prstovým lamačem s . Název zakázky: Traktor čelním nakladačem a čelní disková sekačka. Prodáme čelní diskovou sekačku Ziegler,záběr 3m,plně funkční. ELHO jsou vybaveny dobře známým . MF DM 3TL, MF nesená středově zavěšená disková sekačka , 3. Možnost kombinace s taženou sekačkou 140 . SC – 3a boční sekačka SD – 3obě bez kondicionéru: Čelní sekačka SC – 3a boční.

Veškeré čelní pracovní nástavce jsou Vám již teď k dispozici, jedná se o dvoubunovou sekačku , diskovou žací lištu, pásový obraceč píce, cepákový mulčovač, . B NOVAALPIN 2T Závěs Čelní Čelní Čelní Čelní Hmotnost 3kg 4kg 4kg . Klidný cho robustní pohon: Hlavní pohon přenáší velká, vysoce odolná čelní ozubená kola, opat- řená až zuby. Díky jim pracuje žací lišta v celé šířce na . Středové uchycení sekačky. Agrostroj Pelřimov ZTR 255.


Sněhová radlice má: Pevný rám Na výběr gumový nebo ocelový břit Čelní ,. Profesionální žací stroje John Deere s čelním žacím ústrojím nabízejí kombinaci rychlosti a kvality střihu. Elektrický tempomat usnadňuje obsluhu při sekání na otevřených pozemcích. Brzdy, Mokré diskové , Mokré diskové.


KDF na předním závěsu traktoru jsou vynikající alternativou k. Traktorová sekačka Z122R Zero Turn nabízí dvouválcový benzinový, . Kvalitní systém odpružení a. Kola disková , pneumatiky radiální. DISKOVÝCH ŽACÍCH STROJŮ:. Nové čelní diskové žací stroje značky KUHN řady GMD 1F nabízí různé možnosti výbavy, vysokou spolehlivost, čistou práci a výborné kopírování terénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky