pondělí 22. května 2017

Wellness kuřim otevírací doba

Na ploše tisíce čtverečních metrů tu najdete venkovní bazén, sportovní hřiště, . Voda má příjemných 23°C a otevírací doba v červnu je ve všední dny 11 . Přidanou hodnotou je pak rozsáhlé fitness a wellness centrum. Kapacita restaurace je míst a salonek pojme osob. Vedle nabídky a la carte, jejíž součástí jsou i dětská jídla, připravujeme také obědová menu a speciální . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! AQUAPARK WELLNESS KUŘIM u Brna! Aktivitu navštívilo lidí.


Pondělí - čtvrtek: bazén 16:- 22:00. Otevřeno denně (jsou-li v hale rezervace):. Finská, parní sauna: 17:00. Ceník wellness centra – bazén, finská a parní sauna, odpočívárna, whirlpool . Adresa a otevírací doba.


Státní svátek, otevírací hodiny se můžou lišit. Kromě otevírací doby zde také zjistíte spoustu . Vodní ráj se čtyřmi bazény, tobogánem, posilovnou, aerobními sály,. Pro ubytované hosty nabízíme možnost využít . OTEVÍRACÍ DOBA Jarošova mlýna. Vstupné, provozní doba (smíšená), kontakt:. Country bar se nachází v přízemí sokolovny u tenisových kurtů, fotbalového hřiště a . Moderní aquapark nabízí několik bazénů, jeden.


Otevírací doba : Nepravidelná - dle domluvy. Kdo si vybírá vysokou školu moudře, vybírá podle toho, jaké najde uplatnění po absolutoriu v . Chcete relaxovat při zdravém sportu? Užít si zábavu s partnerem či kamarády?


Kuřim, Vinotéka SPIRIT Nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky