pondělí 22. května 2017

Mononenasycené tuky

Vzrůst: Trsnatá trvalka s přímými lodyhami a kopina- tými listy. Kvetou dlouhou dobu, rostliny mají . Je to plně mrazuvzdorná trvalka. Dává přednost slunci a výživné půdě.


Nízká a bohato kvitnúca trvalka. Semena dračíků je nutno předpěstovat od I.

Mrazuvzdorná trvalka , kterou je vhodné na zimu přikrýt. Má vzpriamené, silné kvetné . Krásná trvalka vhodná do záhonů,k jezírku, do nádob i jako solitéra. Dlouhé klasy velkých zvonkovitých květů.


Kvete červen-září,výška do 25cm. Dračíky patří do skupiny okrasných rostlin vhodných pro společné záhony se zahradními trvalkami nebo vyššími letničkami. Fialová skalnička - jeden z najmenších dra?


Tento dračík je stálezelená trvalka , která se hodí spíš do větších skalek nebo do . Atraktivní kompaktní trvalka s purpurově růžovými květy s kontrastním bílým středem.

Nižší okrasná trvalka s růžovými květy na dlouhých stoncích, které vyrůstají z růžice zelených listů. Charakteristika: Vysoko odolný a mrazuvzdorný dračík ´Dark Towers´ dostal. Atraktívna kompaktná trvalka s purpurovo ružovými kvetmi s kontrastným bielym stredom. Táto trvalka je vhodná k rezu, kvety sa často využívajú na tvorbu kvetinových . Trvalka , dorůstá až cm.


Známá oblíbená trvalka je charakteristická vynikajícím větvením a tím i velmi kompaktním vzrůstem a bohatým kvetením. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená. Zdobí své stanoviště po . Popis: Velmi kompaktní a hustě větvená trsnatá trvalka s kopinatými listy. Tento fialový kultivar je vhodný do záhonů i do skalek.


Vítejte v internetovém katalogu Dráčik Naše prodejny Naše prodejny Dnes má svátek Oskar Vítejte na …. Rostlina měsíce srpna Kdo ví, proč dostala tato nádherná trvalka pozdního léta. Bergénie tučnolistá,Bergenia crassifolia - stálezelená, pěstována převážně jako stínomilná nebo půdopokryvná trvalka. Nádherne fialkovo kvitnúca trvalka.


Penstemon hirsutum - dračík. Warning: Last items in stock! Dráčik je pri tej všetkej kráse veľmi nenáročný na pestovanie.


On si na svých výhoncích i během zimy udržuje částečně i zelené listy.

Podle kultivaru bývají karmínově červené, růžové, modré, fialové, bílé . Vykvétá v letních měsících zvonkovitými květy. Bíle, růžově, karmínově, šarlatově červeně, často se světlým jícnem květů kvete na slunných a teplých stanovištích dračík. Nenáročná bohatě kvetoucí trvalka.


Pochází ze středomoří, kde roste jako trvalka. Stálezelená, nízká, polštářovitě rosotucí trvalka. Astilbe) - oblíbená trvalka na vlhká, slunná stanoviště s úrodnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky