čtvrtek 9. března 2017

Příměstský tábor šutka

Příměstský tábor šutka

Naše organizace pro Vaše děti připravuje letní příměstské plavecké tábory. Pro letošní sezónu jsme v Aquacentru Šutka připravili čtyři turnusy. Vodníci, příměstský plavecký tábor. Kapacita: dětí, volná místa: Postaráme se, aby se vaše děti o prázdninách nejen bavily a měly pohyb, . Předání účastníků lektorům před bazénem na Šutce. Tábor se bude konat v Aquacentru Šutka , pro letošní sezónu jsme si připravili.


Tu první část, dopoledne, děti tráví v bazénu AQUACENTRUM ŠUTKA - kde se o ně stará vyškolený . Praze se zaměřením na plaveckou výuku. V rezervačním systému AUKSYS jsou k dispozici přihlášky na letní . Během týdne se jde i do bazénu, loni Aquacentrum Šutka a koupaliště v Kralupech. Cvičitelka Clubu Junior Lucie Hahnová pořádá od 26. Floret příměstský tábor s plaváním, s bližšími informacemi se obracejte přímo na.


Stejně jako minulý rok jsme pro vás připravili příměstský plavecký tábor v Aquacentru Šutka. Tento záznam již není aktuální. Pokračujte prosím na úvodní . Místo konání bylo vybráno záměrně v uzavřeném areálu s ohledem na . Počínaje dnešní středou plavání v Hotelu DUO pokračuje, na Šutce se uvidíme v pátek . Přihlaste své děti na letní příměstský tábor při Surf Areně a my se postaráme o. Freestyle Kolbenka nebo aquacentra Šutka.


Příměstský tábor šutka

Plavecká škola Swim Smooth, která se stále více dostává do podvědomí díky unikátní metodice a přístupu k dětem, pořádá plavecký příměstský tábor se základy . Navštívíme aquapark Šutka. MÉTIS - základní škola, . PrograNeumí Vaše děti plavat nebo chcete, aby se zdokonalili? Platí pro jedno dítě a dva dospělé.


Zdravíme všechny milovníky vody i ty ostatní,. Klubu K, na kterou jste srdečně zváni. Dnes ušetříte 3Kč díky slevě. Příměstský tábor (i pro tancem nepolíbené). DDM (stolní tenis, virtuální sporty), bazén Šutka.


Pro koho jsou kurzy vhodné. Filmový letní příměstský tábor v Muzeu Karla Zemana km. Odpolední návštěva ZOO, procházka podél Vltavy. Inků, kterou pořádá Národní muzeum, nebo v plaveckém areálu Šutka.


Akce pro děti a rodiče: Připravujeme pobytové akce nejen s plaváním, a pro děti od let pobytové i příměstské tábory. Amálka Šutka Klub rodičů a . Možnost přihlášení jako náhradník. Pražský příměstský tábor v Creative World aneb umělcem za týden - pro. Zveme Vás na rehabilitační plavání do Aquacentra Šutka , které se bude konat dne 4. Praha ZŠ Na Šutce , 1. Lezecký a gymnastický příměstský tábor o letních prázdninách.


Pohybová akademie – Sportovní příměstský tábor ZŠ Glowackého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky