středa 1. března 2017

Pařížská kopretina na kmínku

Pařížská kopretina dorůstá výšky okolo půl metru, tvoří kompaktní keřík, z něhož snadno vytvarujeme stromek na kmínku. Pěstování květin v nádobách je . Nenáročná přenosná rostlina původem z Kanárských ostrovů. Nejvíc vynikne, je- li zapěstovaná na kmínku , ale pěkně vypadá i ve svém přirozeném keříčkovém . S velkým úspěchem lze pařížskou kopretinu pěstovat i jako rostlinu na kmínku. Jako zemina do nádob se doporučují na živiny bohaté hlinité univerzální zeminy pro . Vysazují se do květináčů či větších nádob (jako keře či na kmínku ), . Kvetou po celý rok, pokud včas odstraňujeme odkvetlé úbory a rostlina je umístěna i zimě na světle. Asteraceae - hvězdicovité.


Pařížská kopretina na kmínku

Apr Kvetoucím korunám na štíhlém kmínku se někdy říká kordony či. May Ahoj holky, asi před měsícem jsem v zahradnictví koupila dvě pařížské kopretiny na kmínku. Přesadila jsem je do větších květináčů a přidala k . Na kmínku (bez vyobr.): OBI č. Výrobce: 0Kategorie: Dům, byt . Její pěstování totiž není nijak náročné.


V českém jazyce dosud používáme k jejímu označení název pařížská kopretina , neboť její druhové zařazení ještě není. Mám letos prvním rokem kopretinu na kmínku. Argyranthemum frutescens , . V obchodě ji zakoupíte jako . Jde vlastně o drobnokvětou příbuznou chryzantémy ( Argynthemum sp.) pěstovanou na kmínku. Vytrvalá okrasná rostlina rostoucí v keříčcích, kterou lze zimovat na další rok.


Pařížská kopretina na kmínku

Lze ji pěstovat i jako rostlinu na kmínku. Hana Vymazalová, jsou k dodání pro tisk ve vyšších rozlišeních na CD. Bugenvilea - pěstování na kmínku Bugenvilea - pěstování na kmínku.


Myrta na kmínku , Myrtus, 1Kč. Přesto se množí stížnosti na volné pobíhání psů, kteří ohrožují chodce a zejména děti. PAŘÍŽSKÁ KOPRETINA - bílá, žlutá, možno pěstovat na kmínku 2-.


Jedná se o jednoletku, květy jsou až na 1m vysokém stonku. ID 1326(1.201 12:46). Je třeba ji zaštipovat aby byla košatá nebo z ní vypěstovat rostlinu na kmínku.


Vybírat můžete v našem zahradním centru na Březinově ulici v Jaroměřicích nad Rokytnou! V naší nabídce máme i spoustu nádobových rostlin - oleandr , kopretina , fuchsie na kmínku. V češtině nese název pařížská kopretina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky