pondělí 24. října 2016

Tavolník japonský shirobana

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. TAWUŁA SHIROBANA kolory kwiatów na krzewie. Zajímavý svými drobnými růžovými květy, které jsou uspořádané v . Nádherný kompaktní zlato žlutý tavolník kulovitého tvaru s růžovými květy.


Keř se umí sám rozšiřovat kořenovými oddenky. Střih provádějte z jara, buď jej můžete tvarovat, .

Opadavý nižší keř okrasný svým květem, kvetoucí po celé léto. Jako všechny tavolníky i tento kultivar je velmi nenáročný na půdní podmínky, ocení však slunné . Spiraea japonica ´Golden Princess´, vel. Nízký keřík se zelenožlutými listy po celý rok, které na podzim zbarvují ještě více do zlatova.


Vhodná jako oživení skupinových výsadeb nebo jako solitera v . Zlatolistý tavolník Golden Princess soutěží v intenzitě záření s jilmem. Pre svoje malé nároky na pestovanie a dlhú dobu kvitnutia sa stala veľmi obľúbenou drevinou na každej záhradke. Tavolník japonský ´Golden princess´.

U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená. Popis: Nižší opadavý keř vhodný do nižších živých . List žlutý, květy růžové. Hledáte tavolník japonský golden princess?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Na jedné rostlině kvete bílými i růžovými květy. Tavoľník japonský “Zlatý plameň“ je opadavý ker s nádhernými ohnivo žlto- oranžovými listami, ktoré pripomínajú plamene. Vhodný do skalek, živých plotů a na záhony.


Pro své malé nároky na pěstování a dlouhou dobu kvetení se stala velmi oblíbenou dřevinou na každé zahrádce. Shirobana – má květy bílé, růžové a karmínové v jednom květenství. Dekorativnost tohoto nízkého keře se žlutozelenými listy od druhé poloviny léta ještě víc zvýrazní střapcovité soukvětí karmínově růžových . Nízký, hustě rostoucí keř se žlutými listy, které opadávají.


Růžové květy zdobí keř od července do srpna. Velmi nenáročný atraktivní keř. Vyskytuje sa na skalnatých miestach, v húštinách, lesoch, na lesných okrajoch a na brehoch riek v severnom miernom pásme Číny a Japonska.


Kvete od června do srpna, jemnými růžovými květy. Spirea je velmi nenáročná na půdní podmínky, .

V kategorii tavolník japonský jsme našli rostlin, které naleznete v českých zahradnictvích. Kliknutím na obrázek se vrátíte zpět. Popis: Vzrůst kulovitě kompaktní, hustý a stěsnaný.


HABITUS, Opadavé listnáče. Staphylea pinnata – klokoč zpeřený (sp) ks. Rozmístění stromů a keřů je patrné z . Foto spijap_shirobana-habitus.


Dostupnost: dle vhodného termínu výsadby , viz termíny expedice. Velikost rostliny: - cm. Tento produkt již není na skladě s těmito vlastnostmi, ale je k dispozici . Ešte donedávna sme odvšadiaľ počúvali, že tavoľník sa do záhrad nehodí,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky