pátek 21. října 2016

Klips na nos plavání

Nos plný chlorované vody dokáže plavání spolehlivě znechutit snad úplně každému. I tak se ale může hodit mít klip na nos ve výbavě. Určena pro plavce na ochranu před vniknutím vody do nosu. Určen pro dospělé i juniorské plavce na tréninky v bazénu i venku.


Kategorie: Příslušenství pro plavání Typ: Kolíček na nos Výrobce: ShepaKlip na. Kolík na nos TomSwim plastový - ucpávka nosu zabraňuje vniknutí vody do nosu - funkční, plastový, úložný box pro uskladnění.

UCPÁVKY DO UŠÍ - POPIS Špunty do uší a kolíček na nos se stanou super pomocníky do bazénu nebo na dovolenou k moři. Díky nim budete moct plavat. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Může být použit pro jakékoli aktivity ve vodě a je vhodný především pro synchronizované plavání. Klip na nos vyrobený z pružného drátku obaleného měkkým silikonem.


Popis: Pomůcka pro plavání nebo potápění. Měkký, polstrovaný materiál pro větší pohodlí. Klips na nos , z měkkého poddajného polykarbonátu.


Praktický klip na nos , v univerzální velikosti.

Klasická pomůcka při plavání , zabraňuje vniknutí vody do nosu při plavání pod vodou, nebo během skákání do vody . NABAIJI PLAVECKÁ SVORKA NA NOS RŮŽOVÁ. Je ideální na freedivingové potápění za všech podmínek. Byl zhotoven z výjimečně odolného a zároveň . V doplňcích pro plavání nabízíme ucpávky do uší, které zabraňují natečení vody do. ZAKOUPILO již přes zákazníků). Zobrazit detail - Seac klip na nos.


POWERbreathe klip na nos Nadechněte se k lepším výkonům Náhradní klip na nos. Triswim – letní edice 251ml. Nástavec na šnorchl Finis Snorkel. Speedo Competition - nosní skřipec - nose clip.


Ergonomický skřipec na nos. Nacházíte se zde: Úvodní strana›Sport, outdoor › Plavání ›Doplňky ›Speedo Nosní klip. Když skončíš plavat, nebo si prostě uděláš přestávku, tak klip bezpeč.


Nyní vítáme na velkoobchodní prodej našich přizpůsobených produktů. Trygons konečně vyvinuli lepší klip na nos. Jeho kvality už prověřil i samotný Herbert Nitsch při svých nových světových rekordech! Jak sám řekl: „Už se o klip.


U nás na Vás čeká široký sortiment plaveckých brejliček za zajímavé ceny, prodáváme značky Cressi, Hea Seac.

Vše pro závodní i rekreační plavání je v prodejně Arena shop, v areálu bazénu Plzeň Slovany. Set na plavání obsahující špunty do uší a klip na nos. Jakmile jsem packy sundal, cítil jsem techničtější plavání a měl jsem. Ucpávky do uší a klip na nos v praktické sadě zabraňují vniknutí vody při plavání do uší a do nosu.


Už jako školák na tělocviku, kde jsme se věnovali plavání a potom. Balení: pár ucpávek klip na nos. Na suchu používám klip na nos , ale ten mám jenom proto, abych si víc . Syn na jaro přechází už na samostatné plavání.


Pružný měkčený plast se přizpůsobí všem velikostem a . Dcera na plavání chodí ráda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky