středa 9. října 2019

Svět postřikovačů

Svět postřikovačů

Příslušenství postřikovačů - Příslušenství zahradních, průmyslových a nerezových postřikovačů. V této sekci nabízíme ruční, ramenní a zádové zahradní postřikovače. Jsme předním výrobcem postřikovačů a rosičů a také jediným výrobcem karbonových ramen pro postřikovače na světě.


V současné době patří k největším výrobcům postřikovačů na světě a svoji produkci vyváží do více než 1zemí světa. Dále zajišťujeme kompletní servis. Výrobce postřikovací techniky, vyrábíme: tažené postřikovače , samochody, nadstavbové. Nejaktuálnější novinky ze světa postřikovací zemědělské techniky . HAPPY GREEN Postřikovač zahradní l, materiál PP, PE. Mezi taženými postřikovači HARDI reprezentuje NAVIGATOR střední až vyšší třídu.


Ruční tlakové postřikovače Solo. Tažený postřikovač pro ochranu rostlin Milan. Jak postřikovače přicházejí na svět. Naší specialitou jsou zahradní postřikovače, aplikátory a jejich díly jako jsou.


Svět postřikovačů

Trelleborg Wheel Systems je přední výrobce pneumatik pro postřikovače. Precizní konstrukce, nejkvalitnější materiály a trvanlivost z nich . Předpisy na ochranu životního prostředí navíc vyžadují, aby postřikovače. Návěsné postřikovače RANGER jsou kombinací osvědčených komponentů.


NAVIGATOR byl zkonstruován podle nejnáročnějších požadavků z celého světa. Postřikovače , sprchy a zavlažovací tyče Kärcher poskytují skvělou funkčnost, ergonomii i design. Kompatibilní se všemi na trhu běžně dostupnými systémy. Proveďte rozdělení a zařazení postřikovačů do linek pro ochranu rostlin. Jedním z nejvýznamnějších procesů v zemědělství na celém světě , který začal.


Reportáže, novinky, informace. Dammann vylepšil komfort u svých samojízdných postřikovačů. Každý zahrádkář ví, že správný čas na první postřik je v březnu – postřikovače však užijte s průběhu celého roku. Nyní zaujímá firma BERTHOUD jedno z předních míst ve výrobě postřikovačů nejen v evropě i ve světě.


Firma BERTHOUD oslovuje zákazníky rozsahem a . Společnost TECNOMA již let nepřetržitě inovuje své výrobky podle toho, jak si zákazníci z celého světa žádají. Nabízí spoustu samojízdných postřikovačů , . Při aplikaci přípravků na ochranu rostlin musí být postřikovací ramena polních postřikovačů vždy ve správném úhlu. Aby bylo možné dynamicky a . Tato firma je v současné době čtvrtým největším producentem mechanických postřikovačů na světě. Sortiment dovážených postřikovačů byl trvale doplňován o. Agrifac Condor je nejvíce inovativní zemědělský postřikovač na světě.


Je efektivní, ekonomický, ergonomický a ekologický. Dokonalý podvozek StabiloPlus tvoří . V zájmu trvalého dalšího vývoje přístrojů si musíme vyhradit právo změn tvaru včetně . Solo vytvářejí po desetiletí předpoklady pro výnosné sklizně na celém světě. Kosmonosy, Czech Republic. ZE je klasický postřikovač firmy Perrot. Po celém světě byl už milionkrát použit pro zavlažování v zemědělství, sadařství, zahradnictví, ale i na pastvinách a . Základními součástkami automatického zavlažování jsou rozvody, řídící jednotka (malý počítač), ventily a postřikovače.


Prosím, použijte minimálně znaky! Váš nákupní košík je prázdný. Perrot disponuje nejen speciálně navrženými postřikovači pro každou část.


Kompletní řada postřikovačů pro všechny typy ploch a všechny typy golfových hřišť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky