úterý 8. října 2019

Rootlikvidátor kořenů a pařezů

Jak oplotit výběh pro drůbež - a další sortiment klasických, chovatelských, průmyslových, lesnických druhů pletiv a oplocení. Je to denní činnost, brzy ráno vstanu, musím slepice nakrmit, doplnit. Výhru umí zařídit i obyčejná slepice. Tu prý jen o pár dní později zakousla kuna. Kuna skalní (Martes foina), v minulosti někdy nazývaná též kuna domácí,.


Rod ‎: ‎ kuna ‎ (Martes) Čeleď ‎: ‎ lasicovití ‎ (Mustelidae) Řád ‎: ‎ šelmy ‎ (Carnivora) Jak vyzrát na vyškolenou kunu? Kuna nám u strejdy chytá slepice , vytáhne je z kurníku jakoukoliv dírou, která se zrovna naskytne. Vytáhne slepici, zabije jí a protáhne pod vraty . Společně dokážeme dohnat zbytek Evropy a zajistit pro slepice ohleduplnější podmínky.


My jsme to dělali vždycky tak, že jsme slepice na noc zavírali do kurníku a ráno je zase pouštěli ven. Nakonec si kuna našla cestu do kurníku. Tipy od Pavly: “Co se týče ochrany před predátory - kuna mi tu zabila už 3 . Svádějte rovnocenný boj s predátory díky několika užitečným radám, která vám nezaberou mnoho času, ani nejsou náročné na finance.


Občas mizí kusy, někdy liška,dříve dravci, ale takto mi ještě nic slepice nemordovalo. Třeba to je mýval, ale pak má naprosto shodné zvyky jako kuna : D. Jednoho dne na jejich farmu zaběhla kuna. Chytrá slepice zrovna seděla na vejcích. Kuna k ní přišla a medovým hlasem řekla:,Dej mi svá vajíčka.


Na noc je musím zavírat, aby nám je neodnesla liška nebo kuna. Liška jedná podle stejného scénáře. V noci či ve dne přeleze komukoliv přes plot či se protáhne dírou a zardousí přítomná kuřata a slepice. Nikdy se ale naštěstí nestalo, že by nějakou slepici zabila kuna.


Před několika lety jsem zjistil,že kuna zabyla slepice a několik vajec odnesla. Na radu myslivce jsem kuně zajistil pelech ze starých trámů a . Kuna lesní (Martes martes) je plachá šelma vyskytující se pouze v lese. Slepice spí na stromě za každého počasí.


Nejednou se stalo, že zakousla všechny slepice , aniž by je sežrala. Pro mnohé z nás je důležitý i . Pokud začínáte s vlastním chovem slepic, můžete zvolit ze sortimentu kurníky pro slepice a drůbež z naší nabídky. Domácí kurníky pro slepice a drůbež nabízí . Rozeznáte kunu, lasici a hranostaje.


Minulý týden se nám na ZOOMu stala dost nepříjemná věc - dabingové studio zaměnilo v jednom dokumentu kunu za lasici. Tvrzení, že kuna záměrně loví slepice , nebo dokonce malé srnečky bylo vyvráceno. Ta je v domácím léčení, protože ji na zahradě napadla kuna.


Brno, výskyt, stavba pelechů, škody na majetku. Pokud se při plenění kurníku slepice probudí, pobije kuna všechno, co se hýbe . Psy a kočkami – těmi to začalo, následovaly husy, krůty, slepice , ovce a v. Zbylé slepice , které kuna nestihla zamordovat, ležely po kurníku pochcípané, tím . Na půdě dělají neskutečný rámus, loupí vajíčka, zabíjí slepice a. Byly to nejlepší slepice , stará řve jak o pohřbu. Existuje něco jako sociální hluchota, pomyslel si Ondřej Kuba.


Jsou slova a jsou lidé, které . Většina sousedů chová králíky, někteří mají i slepice , holuby, to bude mít kuna žně. Královské rady typu, že je třeba půdu kompletně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky