středa 18. září 2019

Postřik do cibule

Aplikovala jsem postřik Kuprikolem a bez výsledku. Napadá cibuli , česnek, pórek, jejich listy se pak kroutí a vadnou, krčky listů napadené cibule zahnívají. Textilii necháváme na záhonu až do června.


Internetový obchod s postřiky , hnojivy a dalším zbožím pro farmu, dům i. Při aplikaci je třeba dbát na rovnoměrné rozdělení postřikové kapaliny.

V póru a cibuli seté: se Stomp 4SC aplikuje po zasetí až do doby těsně před vzejitím. Oplodněné samičky zasouvají vajíčka kladélkem do stonku. Dospělé minující škůdce můžeme odstranit postřikem účinným na larvy s . Postřik proti plevelům do zeleniny a do brambor. Chemické postřiky jsou nákaldnější a rizikovější.


Hnojiva, postřiky , sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva. Jako ochranu provedeme postřik cibule fungicidním prostředkem ještě před.

Je nutné postřikem pokrýt celou nadzemní část rostliny, takže je vhodné do. Cílem pokusů bylo otestovat biologickou účinnost některých půdních a listových herbicidů registrovaných do cibule. Kuchyňská cibule je cibulovitá zelenina a patří do čeledi amarylkovitých.


Proti druhé generaci v období konec srpna a začátek září. Ošetření vždy opakujeme po ccadnech. Do postřiku je nutné přidávat smáčedlo, např. Ochrana: Ošetřujeme pravidelně již od června.


Už by byl potřeba odkrýt - je vhodné pak provést postřik preventivně v . Do každého postřiku je nutné . Pokud se na zahradě objeví, měli bychom v další sezoně provádět postřiky např. Další speciální selektivní postřik proti plevelům je Sencor Liquid na hubení. Pro účely skladování se . Oba se používají hlavně před vzejitím, do čisté půdy pod česnek, cibuli , pór, mrkev, . Při pěstování cibule kuchyňské a česneku kuchyňského je vhodné využívat stanoviště s. Může napadat také cibuli.


Vylíhlé housenky se postupně vžírají do listů.

Basudinu G (diazinon) speciálními aplikátory nebo postřik. Bílá hniloba cibule , Cibule , méně i česnek, šalotka, pórek, Zahnívající báze. Vytrhání a spálení napadených rostlin. TIP: přípravek můžete použít na cibuli proti plísni a bílé hnilobě. KUPRIKOL (2xg) - plísně brambory, rajčata, okurky, réva, cibule.


Pohled do Zahradnictví Kuřim. Otázka: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaký postřik je nejlepší na cibuli , která je zasažena háďatkem . Fungicidy Fungicidy neboli postřiky proti plísním jsou pesticidy používané k hubení. Altima 5SC je kontaktní fungicid do brambor formě suspenzního . Vysazují se od března do dubna do propustné písčitohlinité půdy na slunné.


Chcete-li chemický postřik , vhodný je například Akrobat, Bravo, . Většinou v tomto měsíci provádíme u ovocných stromů první jarní postřik proti. Cibule pěstovaná ze sazečky často vykazuje v květnu zkroucené . Po dešti nebo zavlažování se doporučuje použít přípravek za dny. Infinito je systémový fungicid k postřiku brambor proti plísni bramborové a dále proti plísni okurkové, plísni cibulové a plísni na rajčatech.


Přípravek nelze použít k ošetření cibule pěstované na zelenou nať. Při malopěstitelském použití se postřik aplikuje do počátku skanutí postřikové kapaliny z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky