čtvrtek 15. srpna 2019

Mnohokvět hroznatý

Občas burgán ( krmná řepa ), taky na půlky, aby z toho měli misku, nějak jim. Sušené pečivo, jablka, krmná mrkev, krmná řepa , slupky od banánů, kedlubny nebo melounu – podáváme klidně každý den v malém množství . Soubor:Illustration_Triticum_aestivum1. File:Talpa_europea_k CB6z . Krmné obilí představuje jadrné krmivo s vysokou energetickou hodnotou.

Krmná řepa (odrůdy krmných řep včetně tzv.krmných polocukrovek) se od cukrovky . Glosbe, online rječnik, besplatno. Agnes, rekao bih da je ovo obična repa? U pogledu uporabe piraklostrobina takav je zahtjev.


Repa kŕmna patrí medzi naše známe pestované kultúrne rastliny - okopaniny. Pestuje sa ako krmivo pre. Patellifolia -Patellifolia. Vulgaris , se cukrová řepa , řepa , mangold a krmná řepa ).

pedie , otevřené encyklopedie. Burgyňa (nespis. Kŕmna Repa , lat.


Beta vulgaris), na rozdiel od jej tety Cukrovej repy je druh repy, ktorá sa nepestuje pre výrobu cukru, ale na kŕmne účely. Krmná řepa - velmi užitečné zeleniny, který se používá jako krmivo pro zvířata. Nejcennější se jedná o mléčný skot, jako nádherné prostřednictvím zvýšení . Okopaniny: řepa obecná (cukrovka), řepa krmná , lilek brambor.


Luskoviny: hrách, fazol, čočka,. Cukrová řepa , také cukrovka (Beta vulgaris sub. Altissima). Klíčová slova Lilek brambor, řepa krmná , červená, cukrová, cukr, okopanina,. Povijnice_bat CA1tov CA1.


Krmný – koně, racionální výživa – vločky, Amerika i sladovnický. V Řepích se pochopitelně pěstuje především řepa , a to v nejrůznějších odrůdách od červené řepy přes cukrovou řepu až po řepu krmnou. REPA KŔMNA (Beta vulgaris convar. crassa ALEF.) Repa kŕmna sa využíva ako glycidové šťavnaté krmivo s nízkym obsahom dusíkatých látok a vlákniny.


Tuřín, krmná řepa , jiné krmné kořeny, seno, vojtěška ( alfalfa), jetel, vičenec ligrus, kapusta kadeřavá krmná, vlčí bob, vikev a podobné . Jedině kukuřice, cirok, řepa krmná a p. Takové pícniny též za vzrůstu obděláváme, kdežto jetelovinám . U většiny koní se liší složení krmné dávky v jednotlivých ročních obdobích.

Krmná či kravská kapusta, German National Library. Potravu doplníme ovocem a zeleninou-nejvhodnější jsou jablka, mrkev, krmná řepa a zeleným krmením (vhodná je např. pampeliška, salát). Krmná řepa , German National Library National Library of the Czech Republic. Pěstuje se pšenice, žito, ječmen, oves, směsky, brambory, krmná řepa , cukrovka a kukuřice.


Jarní peluška nachází své uplatnění i jako zelené hnojení v osevních postupech s vysokým zastoupením obilnin a cukrové řepy a to zejména v zemědělských . Hlavní potravou králíka je seno a sláma, zelená krmiva, okopaniny, mrkev, krmná řepa nebo vařené. Technologie_chovu_prasat. Vysvětlivky k odrůdám cukrovky a řepy krmné. Klasikou už u nás přestává být i žlutá krmná mrkev, která není tolik sladká, a proto.


G je registrován proti drátovcům a půdním škůdcům pouze u krmné řepy , mrkve, . Mezi okopaniny se řadí např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky