čtvrtek 16. listopadu 2017

Mořidlo na dřevo bílé

Jednoduše se aplikuje i na hrubé povrchy. Ideální pro ošetření krovů a robustního zahradního. SPS Venkovní mořidlo na dřevo 75l bílá. Bílé mořidlo UHB (Universal Holzbeize) od CLOU jsou vodová mořidla na akrylátové bázi.


Mořidlo na dřevo - Základní bílá 1:20. Stříbrně šedánátěr na dubu.

Olejové mořidlo umožňuje individuální barevné ztvárnění povrchu dřeva , difúzně. Tónuje dřevo od odstínů čisté bílé , až po tmavý antracit - dle výběru. Na tmavých a načervenalých dřevech se může objevit lehce bíle zakalený povrch. K moření dřeva se obvykle používají lihová mořidla. Jsou velmi účinná, relativně levná a dobře se s nimi pracuje.


Poté, co se líh z nátěru odpaří . Lze ho použít pro povrchovou úpravu dřeva pro interier i exterier. Tyto koncentráty po naředění vodu lze použít jako mořidlo na dřevo.

Pro profesionální povrchovou úpravu dřeva , nábytku, výrobků ze dřeva ,. Informace o produktu: Icla mořidlo bílé 2kg. Doplňující informace k produktu . STOCKARYD olej na dřevo , vnitřní užití. VÅRDA mořidlo na dřevo , venkovní použití, bezbarvý . Dotaz: bílé mořidlo nebo lazura a polyuretanový lak. Vodorozpustné mořidlo v prášku je určeno k moření dřeva , dýh, laťovek a podobného materiálu.


Je vhodné také pro moření papírových ruliček. Z přírodních surovin vyrobené tradiční tekuté voskové mořidlo. Zabarvuje, voskuje a současně propůjčuje dřevu přirozený vzhled. Pro zvýšení odolnosti nutné . ADLER je přes let předním rakouským výrobcem laků, barev, prostředků na ochranu a údržbu dřeva a systémů povrchové úpravy oken, dveří a nábytku. Odstín Základní bílá 1:10.


Křídová barva na dřevo pro vytvoření venkovského opotřebovaného. Při aplikaci mořidla na suché dřevo , po zaschnutí mořidla (cca po hodinách), lze dřevo vykartáčovat a. Soudal Profil akrylový tmel, přetíratelný, bílý , 3ml. Difůzně otevřený nátěr s mikroporézním povrchem, který nechá dřevo dýchat.


Dřevo je krásný materiál.

Nové září čistotou a voní. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Vysoce kvalitní, bíle pigmentované 2K PUR izolační.


Vhodné pro veškerá interiérová použití na dřevo (nábytek, obkla dřevěné doplňky). Po zaschnutí není třeba přebrušovat. Pro překrytí se hodí všechny druhy . Je určen k moření dřeva a všech porézních materiálů . Lihová mořidla se vyrábějí v. ETERNAL na dřevo základní 0. Při olejování podlahy (i občasné renovace) používám na leštícím stroji bílé hadry (staré plínky) a nikdy jsem . Velký výběr Lazury a barvy na dřevo naleznete online na OBI.


OBI Univerzální barva na dřevo čistě bílá matná 7ml. Stěrky, tmely, penetrace Drogerie a ředidla Malířské nářadí a příslušenství Fasádní omítky Olejové lazury a mořidla Bílé malby Kolekce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky