středa 15. listopadu 2017

Medvědí soutěska zájezd

Medvědí soutěska zájezd

Medvědí soutěsku najdete ve spolkové zemi Štýrsko, přezdívaném „zelené srdce. Ve všech pobočkách CK Victoria možná úhrada až 1 ceny zájezdu. Rezervační systéistour. Redakční systéiscontent.


Jedná se o skalnatou rokli se sérií úchvatných vodopádů. Po příjezdu do rakouské vesničky Mixnitz (4m) se vydáme ke vstupu do soutěsky. Známý jednodenní výlet do jedné z nejkrásnějších vodních soutěsek Rakouska. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma medvědí soutěska. Ušetříte tak čas i peníze.


MEDVĚDÍ SOUTĚSKA je impozantní skalnatá rokle v rakouské spolkové zemi Štýrsko, jejíž drsný půvab umocňuje…. Tento zájezd již nenabízíme. Nejbližší odjezd ‎: ‎od 12. Vybírejte z nabídky pobytových zájezdů cestovní kanceláře Travel Club. Jednodenní zájezd do turisticky oblíbené lokality ve Štýrsku.


Medvědí soutěska zájezd

Typ zájezdu : Prodloužené víkendy, Via ferraty. Kompletní nabídka jednodenních . Odjezd busem z Kyjova a Hodonína. Mur u obce Mixnitz vyhloubila říčka Mixnitzbach rozeklanou soutěsku, . Příjezd do medvědí soutěsky v 10:hod. V případě, že potřebujete více informací o některém z nabízených zájezdů nebo máte zájem o destinaci, kterou jste v naší . Marketing a kultura města Hustopeče pokračuje v pořádání oblíbených turistických zájezdů.


První zájezd se bude konat v úterý 1. CA Expressbus ve spolupráci s CK Metal, Rakousko. Realizace zájezdu : CK si vyhrazuje právo jednodenní zájezd zrušit pracovní dny před realizací v případě,. Poznávací zájezdy Rakousko. Logo – CK Čestyl: lyžování v Alpách, lyžařské zájezdy.


SLEVA ZÁJEZDU NA MEDVĚDÍ SOUTĚSKY , RAKOUSKO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky