pátek 15. března 2019

Sulka dávkování

Sulka je nejpoužívanější prostředek k moření česneku proti. Přípravky proti houbovým chorobám Fungicidy SULKA K. Sulka - K je kapalný sirný koncentrát obsahující polysulfidické síry, bezchloridový. Doporučené dávkování : základní hnojení půdy - zředěním. SULKA EXTRA je také vhodná pro moření sadby česneku a cibule. Před výsadbou je vhodné . Nás tip: všechny aplikační poznámky a přesné dávkování pro váš postřikovač si vypočítejte v naší kalkulačce.


Použití a dávkování Sulky. Půdní hnojivo není určené pro listovou aplikaci. Optimální aplikace při teplotě do °C. Při vyšších teplotách nad °C může hnojivo . Sulka K koncentrát síry s obsahem N, K, Ca pro efektivní výživu rostlin.


Tekuté hnojivo Sulka - K patří mezi nejkoncetrovanější zdroje síry v čiré roztokové formě,. Sulka Ca je víceúčelové kapalné hnojivo Kapalný koncentrát síry převážně v. Dávkování : základní hnojení do půdy – aplikuje se po zředění vodou, v závislosti. SULKA - K je určena k foliární aplikaci po zředění vodou v koncentraci - zejména pro plodiny a rostliny náročné na spotřebu . V prípade olejnín je odporučená dávka 8-litra tohto hnojiva na 100m. SULKA K je vhodná aj pre aplikáciu morením – sadzbu cesnaku a cibule sa . Sadbu máčíme před výsadbou po dobu -hodin v sirnatém přípravku Sulka ( dávkování 1ml na litru vody). Sulka se používá proti háďátku zhoubnému . Sulka new je kapalný sirný koncentrát s obsahem bezchloridového draslíku a dusíku určený především pro základní hnojení půdy.


Vlivem přítomnosti síry působí . Jde o kapalný koncentrát síry (polysulfidická síra – S) s obsahem dusíku , draslíku ve formě . Nechat jen mírně zaschnout. Sulka Extra: Moření sadby přípravkem s obsahem síry. Po moření je potřeba nechat sadbu zaschnout.


Sulka New kapalný koncentrát síry pro hnojení půdy 5ml. FORESTINA Sulka K 1l - HnojivaPraha. LINAK s firmou Sulky FE přinesla užitek v podobě. Elektrická řešení pohonů – přesné dávkování v rozmetadlech hnojiv zajistí . Prípravok vhodný na morenie sadby cesnaku a cibule, pôsobí proti. Ovocné stromy pred a pri pučaní: roztok čiže . Je to podobný výrobok, ako bola Sulka , ktorá sa už nevyrába.


SULKA -K má tiež vynikajúce účinky na ošetrenie drevín,. Sulka - K se používá jako půdní hnojivo a je určeno k doplnění konkrétních výživových. Sulka - K má také vynikající účinky pro ošetření dřevin, vinné révy a ovocných stromů.


Hlavním účelem Sulky Extra je dodání obsažených živin rostlinám a při tomto. Francouzský výrobce Sulky vyvinul nové rozmetadlo hnojiv. GPS tak, aby mohl zavřít sekce a upravit dávkování.


Anorganické půdní hnojivo s obsahem síry. DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ PRO HNOJENÍ: ZÁKLADNÍ HNOJENÍ PŮDY: Aplikuje se v . I když Sulka není rezistentní, bylo by vhodné ji střídat v mezipostřicích s přípravkem Kumulus. Díky odměrce uvnitř balení je i dávkování velmi jednoduché.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky