pátek 2. listopadu 2018

Kdoulovec japonský prodej

Pohled do Zahradnictví Kuřim. Otázka: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaký postřik je nejlepší na cibuli , která je zasažena háďatkem . Fungicidy Fungicidy neboli postřiky proti plísním jsou pesticidy používané k hubení. Altima 5SC je kontaktní fungicid do brambor formě suspenzního . Vysazují se od března do dubna do propustné písčitohlinité půdy na slunné. Chcete-li chemický postřik , vhodný je například Akrobat, Bravo, .

Většinou v tomto měsíci provádíme u ovocných stromů první jarní postřik proti. Po dešti nebo zavlažování se doporučuje použít přípravek za dny. Infinito je systémový fungicid k postřiku brambor proti plísni bramborové a dále proti plísni okurkové, plísni cibulové a plísni na rajčatech.


Přípravek nelze použít k ošetření cibule pěstované na zelenou nať. Při malopěstitelském použití se postřik aplikuje do počátku skanutí postřikové kapaliny z . V póru a cibuli seté se SHARPEN EC aplikuje po zasetí až do doby těsně . Cílem pokusů bylo otestovat biologickou účinnost některých půdních a listových herbicidů registrovaných do cibule. Kuchyňská cibule je cibulovitá zelenina a patří do čeledi amarylkovitých.

Postřik (Kuprikol) se aplikuje nejlépe od června minimálně 3x za použití smáčedla, . Proti druhé generaci v období konec srpna a začátek září. Ošetření vždy opakujeme po ccadnech. Ochrana: Ošetřujeme pravidelně již od června. Už by byl potřeba odkrýt - je vhodné pak provést postřik preventivně v . Do každého postřiku je nutné . Pokud se na zahradě objeví, měli bychom v další sezoně provádět postřiky např. Pro účely skladování se . Další speciální selektivní postřik proti plevelům je Sencor Liquid na hubení.


Oba se používají hlavně před vzejitím, do čisté půdy pod česnek, cibuli , pór, mrkev, . Při pěstování cibule kuchyňské a česneku kuchyňského je vhodné využívat stanoviště s. Může napadat také cibuli. Vylíhlé housenky se postupně vžírají do listů. Basudinu G (diazinon) speciálními aplikátory nebo postřik. Vytrhání a spálení napadených rostlin.


TIP: přípravek můžete použít na cibuli proti plísni a bílé hnilobě. KUPRIKOL (2xg) - plísně brambory, rajčata, okurky, réva, cibule. Po zalomení a zaschnutí listů vstupuje cibule do období vegetačního klidu.

Nejprve zabrousíme do řady babských receptů. Odvar z heřmánku nebo cibule zabírá jen v počátku, pokud sviluškové zamoření není nijak . Sulka je nejpoužívanější prostředek k moření česneku a cibule. Optimální aplikace při teplotě do ° C. Do této skupiny řadíme zeleninu, u které je ke konzumaci cibulová část, tedy cibule (kuchyňská, bílá, červená, jarní), česnek, pórek. Nelze používat v cibuli jarní (salátové) a do odrůd červe- né cibule.


Upřesnění podmínek aplikace. Při postřiku dbejte na rovnoměrné. Do počátku skanutí – postřik. Cibule , pór se ošetřují proti vrtalce pórové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.