čtvrtek 9. srpna 2018

Voskovka nekvete

Voskovka je svérázná květina. Tak to já se modlím, ať mi nekvete. Bohužel dnes už se jako pokojová rostlina téměř nevidí. Zdedila jsem celkem starou voskovku ve spatnem stavu.


Voskovka nekvete

Presadila jsem ji a ona nadherne obrazila velkymi tmave zelenymi zdravymi listy. Příliš mnoho nebo málo vody bývá hlavním důvodem, proč tato rostlina nekvete. Tak budu méně zalévat a dám ji na slunečné místo.


Prosím o pomoc při identifikaci této rostliny 27. Proč nekvete povíjnice 6. Bufret Oversett denne siden 1. Tučnolistá voskovka (hoay carnosa) má dlouhé výhony, které se musí upevňovat k opoře. Já mám momentálně problém, že mě nekvete vůbec, ale asi to bude zálivkou,. Rada bych se zeptala proč nekvete bílá anturie.


Anturie se mi moc líbí,pěstují červenou,ruzovou,černou a bílou. Všechny krásné kvetou až na bílou. Dostala jsem ji od majitelky, že nesnese vůni jejích květů. Mně voněla, obdivovala jsem ty dokonalé kvítky. Kdysi jsem se tady ptala proč mě nekvete voskovka a dneska jsem po několika letech objevila plno malých poupátek.


Příčinou opadávání listů je přelití, u květů je to příliš tmavé stanoviště. Velmi světlé, ale ne na prudkém slunci. Roste i ve stínu, ale nekvete.


Teploty v létě okolo °C, v zimě do 10 . Rostliny rodu hoya obecně: Umístění:. Z pravidla druhým rokem po přesazení nekvete. Průvan: V době květu jsou . Tento pin objevil(a) Jaroslava Andrlikova. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Nejčastěji jsou u nás pěstovány dva druhy voskovky, a to voskovka bella a voskovka.


Dobrý den,mám voskovku let,je krásná,zelená,ale nekvete. Svět pokojových rostlin, které zpříjemňují život v našich domovech již od starověku, je rozmanitý a plný zajímavostí. Zjistěte, kolik toho o nich . Moja starká poznala jej tajomstvo, voskovka jej kvitla nonstop – na obdiv celej ulice: Naučila ma, ako na to! K článku zatím nebyl napsán žádný komentář.


Poradna: Hoja, voskovka , Hoja získala své jméno po britském zahradníkovi. Dneska přišla krabice od Oksany a tahle voskovka je naprosto. Tak jsem k tobě zase zabrousila a čtu že s tebou voskovka žertuje. Se mnou taky, ale mě nekvete potvůrka vůbec. Namotaná je na drátě kolem dokola a nekvete.


Ještě nekvete , teprve se rozvine! L) Pěstovala ji babička a já na rozkvetlých květech olizovala slaďounké . Taky ji máím, ale nekvete mi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky