pondělí 13. srpna 2018

Delan agromanuál

Kustovnice čínská - lycium chinense. Drobné fialové kvítky jsou oboupohlavní, rostlina je tedy samosprašná. Květy jsou oboupohlavní, je samosprašná. Actinidia deliciosa, samosprašná pozdní odrůda kiwi. KLANOPRAŠKA ČÍNSKÁ, plodící liána, kontejner 1l.


KUSTOVNICE ČÍNSKÁ , GOJI, kontejner -2l. Kříženec ostružiny a maliny s protáhlými červenými plody. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


Výhodná cena od Kč s. Má nafialovělé květy, plody jsou červené, podlouhlé bobule veliké asi 5 . Tato odrůda dorůstá výšky přibližně 4m a je samosprašná. Sama rostlina se česky jmenuje kustovnice čínská a nejznámější z. Goji patří mezi lilkovité, květy jsou oboupohlavní a je tedy samosprašná. Je samosprašná , na pěstování je nenáročná, přesto jí vyhovuje teplejší, slunná poloha a kvalitní,. Plody jsou pastelově oranžové s červeným líčkem. Samosprašná odrůda Shamade dozrává v průběhu července.


Brukev černá je jednoletá samosprašná rostlina dorůstající výšky až m. Sladké bobule dozrávají od. Rostlina je samosprašná a proto je vhodná i do zimních zahrad. Kiwi actinidia chinensis JENNY- venkovní rostlina - samosprašná rostlina.


Patří mezi lilkovité rostliny, květy jsou oboupohlavní, je tedy samosprašná. Jedná se o lilkovitou rostlinu s oboupohlavními květy, což znamená, že je zcela samosprašná. Je to velmi pozdní, samosprašná kyselka výborné chuti a všestranným použitím. A to já všechno nastudoval.


Ona ta odrůda Goliáš je kustovnice čínská Anne. Je však lepší mít jistotu. Pěstování: lépe plné slunce, nemá ráda zamokřeno, samosprašná. A rostlina že není zcela samosprašná , doporučují sázet dvě. Tak mě zaráží že ta Ivanina, údajně taky čínská, vymrzá.


Opylovací poměry: Je samosprašná. SAMOSPRAŠNÁ , květy bílé, plody sladké, jedlé. Pseudocydonia sinensis čínská kdoule. Lycium chinense kustovnice GOJI čínská. Na rozdíl od kustovnice cizí má čínská širší listy a trochu odlišné květenství a větších obsah léčivých látek.


VitiKiwi, ( samosprašná ) Partenokarpická odrůda (nevytváří pyl). Klanopraška (Schizandra chinensis), Pěstování. Je to rostlina samosprašná , takže nám postačí jeden keřík. Plody kustovnice patří ke klenotům čínské medicíny, je to neuvěřitelně silný.


Minikiwi samičí sazenice - samosprašná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky