pátek 13. července 2018

Dlužicha palace purple

Oblíbená dlužicha s mimořádně lesklými listy bordově červené barvy. Jsou nenáročné na pěstování a hodně odrůd si drží své atraktivní listy dlouho do zimy, . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Používáme ji k výsadbě do skupin, ale také na obruby.


Doporučujeme dlužichy na jaře ostříhat, roslina si vytvoří nové a větší listy. Dlužicha je vhodná k řezu.

Vyžaduje slunné až polostinné stanoviště s propustnou a mírně vlhkou půdou. Maximální výška rostliny je . Má raději vlhčí půdy a nesnese úpal a stálé sucho. Naleznete odstíny fialové, červené, bronzové, . Krása dlužichy spočívá v zajímavých červených listech, . Listy jsou srdčité, tmavě vínověčervené. Trvalka dorůstající do výšky cm.


Nenáročná a bezúdržbová trvalka pěstovaná pro nádherně zbarvené listy.

Vděčná trvalka nápadná robustními červenavě vybarvenými listy. Vhodná jako pokryvná rostlina i na větší plochy. Hledáte dlužicha palace purple ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Použitie, trvalkové záhony, nádoby. Počet ks na m - ks.


Vzdialenosť medzi rastlinami, cm. Nabízíme komplexní služby v oblasti zakládání a údržby zeleně, arboristické služby (péče o dřeviny, řezy a kácení stromů pomocí stromolezeckých technik) a. Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Velikost kontejneru: K9x9x10.


Květy jsou drobné, bíle krémové, . Tento pin objevil(a) Johana Svobodova. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Stanoviště: slunce, polostín.


List: sytě bronzově červený. Květ: krémově bílý, drobné v lehkých květenství. Vážení zákaznící, omlouváme se, ale e-shop je z technických důvodů dočasně mimo provoz.


Palace Purple Coralbells Nápady Do Záhrady, Záhony, Rastliny, Kvety.

Palace purple - velké purpurové listy s kovovým nádechem, řídká květenství zelenkavě krémových kvítků s červenými prašníky. Dobromysl, Origanum vulg. HEUCHERA - DLUŽICHA - PALACE PURPLE Více. Bronze-purple forms have been selected in many other garden plants from.


Během letního suchého počasí je dobré rostliny zalít. Heuchera americana(micran). Astilbe arendsii, Lomikamenovité.


Rostlina ozdobná listem barvy vínovohnědé, nejlépe jí . Další dva důležité druhy – dlužicha americká (H. americana) a dlužicha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky