čtvrtek 5. dubna 2018

Druhy skalek

Rostlina je středně vzrůstná, plod je středně velký, se slabým náznakem žeber, . Velmi raný hybrid středního vzrůstu, určený pro přímý konzum. V průběhu vegetace postupně vyštipujeme zálistky. Vegetační vrchol vyštipujeme za 5. Momentálně není skladem . Rajče Tyčkové – Start FK9.

Raná, středně vzrůstná odrůda. Plod je středně velký, se slabým náznakem žeber, . Název této rané odrůdy tyčkového rajčete vychází z tvaru a velikosti jeho plodů. Ten je opravdu jahodový s typickým žebrováním. Raná tyčková odrůda vyznačující se středně velkými plody sladké chuti.


Ty jsou odolné proti praskání. Jsou vhodné k přímé konzumaci . Osvědčený hybrid raného tyčkového rajčete. Symbivit - Rajčata a papriky 150g.

BEJBINO F– rajče koktejlové tyčkové (baby) raná, rajčata pro mlsné jazýčky raná, rychle rostoucí odrůda . START – osvědčená klasika ! Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se . Kup teď Kč s dopravou Kč. Prodáváme široký sortiment semen zeleniny, trvalek i letniček. Také dodáváme semena bylinek a léčivých rostlin. Máme pro vás ty nejpříznivější ceny.


Plodí středně velké plody o hmotnosti – g, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Provozovatelem webu rajce. Start S je tyčkové rajče , hybridní vhodné pro rané pěstování. Je vhodné jej pěstovat ze sazeniček a to jak na.


Raný až poloraný hybrid vhodný pro rychlení a polní pěstování. Kulovité chutné plody jsou odolné proti praskání. Ale není nad sluníčkem vyhřáté rajče čerstvě utržené z keříku – to chutná docela. Vyrovnané kulovité plody jsou odolné proti praskání.


Raná odrůda poskytujíví vysoký výnos. Zavlažujeme 1x týdně velkou dávkou vody.

Vhodná pro rychlení ve skleníku i pro. Okurka salátová polní Natálie FOsiva moravia g. Seva Seed tomato Rod Start with 0. Tyčkové rajče vhodné k pěstování na balkoně i zahradě. Plody tohoto rajčete jsou pravidelné a jsou odolné proti praskání. Rané až polorané, vhodné k pěstování pod folií nebo na poli.


Lycopersicon esculentum Mill. Rajčata jsou náročnou kulturou vyžadující pečlivou agrotechniku. Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky