pondělí 13. listopadu 2017

Archeoskanzen modrá otevírací doba

Archeoskanzen modrá otevírací doba

Provoz mimo otevírací dobu po telefonické domluvě! Představuje ideální podobu slovanského opevněného sídliště z doby Velké Moravy (9. století). Skanzen se nachází v blízkosti Uherského Hradiště cestou mezi Starým Městem a . Skupinové prohlídky a exkurze v jiné časy po . PROVOZNÍ DOBA RESTAURACE. Zpřístupnění: Možnost focení:Ano Možnost videonatáčení:Ano.


Nabízí vodní expozici, archeoskanzen i největší terárium na Moravě. Modrá je přístupný celoročně v . Tradiční první jarní akce v archeoskanzenu s dětským pásmem pálení Morany a otevřením výstavy doplněná o. Otevírací doba : denně 9–hod. Právě teď uzavřeno dle otevírací doby.


Jazyky, průvodce (český). Od prázdnin otevřeno denně: - PO - ČT: 11. Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel.


Mimo otevírací dobu na objednání. V Modré u Velehradu na jihovýchodní Moravě stojí velkomoravské opevněné. Zajděte si do hotelu, tam je to dobré, naopak radí paní, co maluje v přilehlém archeoskanzenu úžasné kraslice. Dobře tedy, restauraci vyzkoušíme. Dnes je státní svátek, otevírací doba se může lišit.


Nyní zavřeno:Zobrazit celou otevírací dobu. Archeologický skanzen v Modré se nachází v lokalitě původního velkomoravského osídlení,. TURISTICKÉ ZNÁMKY: Známka č. OTEVÍRACÍ DOBA ARCHEOSKANZENU:.


Archeoskanzen modrá otevírací doba

Archeopark na místě bývalého opevněného hradiska z doby předslovanské ( halštatského období). Pro skupiny od os, otevírací doba dle domluvy i mimo otevírací dobu. Archeoskanzen v Modré můžete znát také z historického filmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.