čtvrtek 5. října 2017

Prodám dětské hřiště se skluzavkou

Prodám dětské hřiště se skluzavkou

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů dětské hřiště. Dům a zahrada - Detske hriste bazar. Sestava - hřiště na zahradu SKLUZAVKA V CENĚ! Dětské hřiště ZDARMA skluzavka i houpačka. Přemýšlíte nad zajímavým doplňekm zahrady, ze kterého by Vaše děti měly obrovskou radost?


Dětská hřiště , skluzavky , houpačky. Pak jste na správném místě! Přidám houpačky, provazový žebřík, odběr v Kopřivnici, mohu pomoci s odvozem. Odběr v Kopřivnici, mohu pomoci s odvozem. Vše, co dělá děti štastnými.


Dřevěné dětské hřiště na zahradu od 6-12tis. BLUE RABBIT - e-shop s dětskými hřišti na zahradu - Různě velká dětská hřiště a věžové sestavy, houpačky, moduly na věže. Hřistě má krásný krytý domeček, který je prod. Modulové systémy zahrnují věže a domečky, které jsou doplněny o rozličné typy houpaček, skluzavek , . Posunout inzerát Přidat do oblíbených.


Lanové pyramidy a lanové kolotoče Lanové pyramidy na dětská hřiště. Vítejte v poctivém e-shopu Jdiseklouzat. Skluzavky Skluzavky na dětská hřiště. Specializujeme se na dovoz a prodej českých, belgických a . Včetně skluzavky 300cm a doplnků.


Dole domeček 2x 1cm. Jaké dětské hřiště na zahradu už rozebírají maminky na webu eMimino. Zahradní hračky pro děti. Toto venkovní dětské hřiště slouží jako prolézačka, skluzavka , hrací prostor.


Prodám dětské hřiště se skluzavkou

Prodám nové dětské hřiště se skluzavkou 4m. Nabízíme nejlevnější certifikované plastové skluzavky na dětská hřiště. SESTAVY a PRVKY PRO VEŘEJNOST a MATEŘSKÉ ŠKOLY - DĚTSKÉ.


Dětský dřevěný domeček se skluzavkou pro veřejné prostranství a mateřské školy. K sestavě je zapotřebí skluzavka s nástupní výškou m. Výška volného pádu tohoto dětského hřiště je m. Z toho důvodu musí být pod hřiště vytvořena . Souprava se skládá z konstrukce houpačky - ploché sedlo, věž, žebříku a . Bohužel se mi toto hřiště na zahradu nevejde a chtěl bych se ho zbavit s co možná nejmenší ztrátou. Proto prodám dětské hřiště Jungle Cabin . Komplet je včetně spojovacího materiálu . Tato dětská atrakce se často objevuje na dětských hřištích nebo u bazénu.


Prodám dětské hřiště se skluzavkou

Dřevěný dětský set - hřiště -prolézačky: domeček x 2m, tabule, skluzavka , houpačka a provazová prolézačka, pískoviště, ochranný plůtek . Kvalitní dětská skluzavka s přípojkou na vodu je vyrobena z pevného plastu. Přídavnou skluzavku lze umístit k většině dětských hřišť s nástupní výškou 1cm. Zabýváme se prodejem skluzavek, houpaček a doplňků na dětská hřiště. Dětský nábytek IKEA pro miminka, batolata a děti je praktický, bezpečný a vaše.


Díky tomu zajistíte dostatek zábavy Vašim dětem. Jeho areál má také perfektní zázemí pro rodiny s dětmi, k dispozici jsou skluzavky , dětské hřiště , miniklub, ale i zábavní programy. Na své si přijde naprosto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky