úterý 10. října 2017

Ostróżka jednoroczna

Jahodník je víceletá rostlina, která plodí jahody hned v prvním roce. Předpěstovat můžeme ve skleníku nebo na okenním parapetu od ledna do dubna. Když doma sestrojíte takovýto vozík na jahody, potěší to nejen paní domácí.


A na chalupu je tento zázračný pomocník jako stvořený. Jahodník se silnou násadou drobných červených kuželovitých aromatických plodů. Stáleplodící odrůda jahodníku, známá jako jahodník měsíční.

Je drobnoplodá, bohatě plodící. KVĚTINÁČ ANTRACIT NARCIS cm . Určitě musím tento způsob dekorace využít u dětí. Květináč Ella, různé barvy. V první řadě musíte připravit závěsný květináč , do kterého jahodník zasadíte. Naplňte ho kvalitním substrátem a přidejte hnojivo.


Jahody jsou docela nenáročnou balkonovkou. Pokud se ale chcete těšit i ze služné sklizně, musíte mít na paměti několik faktů.

Jahodník ´Korona´(Fragaria x ananassa) je středně raná odrůda jahodníku se dvěma výjimečnými vlastnostmi - velké plody a vynikající chuť. Závěsný květináč Kamča 15. Tento květináč na jahody je ideálním pomocníkem pro vypěstování mnoha jahod v malém prostoru, ale také pro svůj vzhled bude dokonalým doplňkem na.


Prodám originální jahodník. Vhodný i na jiné rostliny například. Dřevěný pyramidový květináč ze sibiřského modřínu.


PRO MLSNÉ JAZÝČKY - velkoplodý, velice chutný, převislý jahodník. Výborný do nádob i na záhony, vždy na plné slunce. Rostliny jsou náročné na. Roto Jahodník - plastový odolný kvetináč, vhodný na bylinky alebo jahody.


Jahodník lesný Mignonette - semená Jahodníka - Fragaria vesca - ks. Jahodník Temptation je ovísajúci jahodník , ktoré potrebuje slnko a kvetináč alebo. Dobrý den, mě se takový postup osvědčil. Dokonce se dá připravit malý květináč , který napslníte hlínou, také ho trochu zavrtáte do země a máte vlastně . Na zimu je třeba šlahouny odstřihnout zcela a závěsný květináč zapustit do záhonu na zahrádce. Akčná ponuka Jahodník už skončila.


Jahodník obecný - fragaria vesca, nová odrůda jahodníku, vhodná především do květináčů na balkón.

Jedná se o alpskou odrůdu nízkého vzrůstu s dlouhými . Tento praktický a krásný kameninový květináč se bude krásně vyjímat ať už jej osázíte . Sada keramického jahodníku s osivem a substrátem pro úspěšné pěstování jahod. Sada obsahuje keramický květináč s podmiskou pěkného vzhledu s . Soleirolia, Ø květináč 9cm. Upozornit, až bude skladem. JAHODNÍKY Jahodník PINEBERRY - jahody s chutí ananasu!


Objem obalu: K( květináč průměr cm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.