pátek 6. října 2017

Hadice k vysavači metráž

Hadice k vysavači metráž

Doporučujeme zvolit délku minimálně 2m. Náhradní hadice na metry pro váš . Vnitřní průměr hadice mm, max. Provedení: stříbrošedý plast Do množství . I když se k průmyslovým vysavačům mohou používat různé typy vzduchotechnických hadic, hadice v této kategorii jsou používané . Sací hadice flexi Ø mm pro vysavače Lavor, Fasa, metráž , dodáme libovolnou délku. Všetky informácie o produkte Hadica pre vysávač Hadica k vysavači metráž stříbrná, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Hadica k. Sací hadice k vysavači flexi Ø mm pro průmyslové vysavače Lavor, Fasa, metráž , dodáme libovolnou délku. Koncovka hadice průměr 32mm new . Hadice standardní metráž 35mm, max.


Hadice k vysavači metráž

Soteco sací horkuodolná hadice , antistatická, pr. Antistatická, žáruvzdorná sací hadice je vhodná k vysávání popele, nebo žhavých částic, které. Centrální vysavače - Rychlospojka hadic. Slouží k prodloužení vysávací hadice. Poznámka: Je-li rychlospojka použita u hadice s vypínáním nebo u hadice s . Vysavačové hadice , hadice k vysavači , LUX AM.


Upozornění: Uváděná metráž v katalogu je celé balení a není podmínkou odběru. Nilfisk-ALTO (WAP) univerzální sací hadice DN - metráž. DNx 5m včetně koncovek a adaptéru pro připojení elektrického nářadí k vysavači. Pokud je hadice Vašeho vysavače děravá nebo prasklá, zásadně to snižuje sací výkon a zatěžuje motor.


Hadice k vysavači metráž

Příslušenství k vysavačům Sací hadice a koncovky. Originální hadice Dk vysavači Hoover Freemotion. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Zapnutí nebo vypnutí tohoto systému probíhá na rukojeťi vysávací hadice. Aktuální nabídku příslušenství k centrálním vysavačům najdete také v našem internetovém obchodě. Univerzální pružná hadice Rowenta o délce m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky