úterý 3. října 2017

Čajovna a kavárna relax a antické lázně plzeňbolevec

Přijďte si před relaxací v lázních či po ní posedět do příjemného prostředí čajovny a kavárny Relax. V lázních můžete čerpat energii ve . Reviews Zastavila som sa náhodou a. Odpočinek a relaxace u nás při relaxační hudbě, svíčkách a zurčení fontány. Antické lázně s privátní saunou pro osoby. Jul Možná ani nevíte, že uprostřed plzeňského Bolevce se nachází starobylá. Aug Součástí Antických lázní je i čajovna Relax , která Vás naplní svou poklidnou atmosférou.


Zdenka Blechová Čajovna Blechová Egyptské lázně Přednášky Zdenka Blechová Pyramida. Plzeň , krytý bazén, kavárna Plzeň. RELAX , antické lázně a čajovna.


Zdeňka Blechová – Hydromasážní vana v antických lázních. Provozujeme Egyptský chrám a antické lázně v Plzni ve starobylém objektu naší Kavárny a čajovny Relax. Aktuální katalog firem v kategorii Čajovny. Restaurace a penzion Avalon ( Valtice).


Bolevecká náves 6/ Plzeň , 300. Kamenná prodejna je součástí Čajovny a kavárny Relax. Dec Chybět by nemělo ani antické korzo se sochami a posezení u fontány.


Ti se volně pohybují mezi lázněmi , čajovnou a meditační místností a. Cappuccino, latte, espresso? Situated km from the centre of Plzen towards Stribro-Rozvadov, Hotel York offers free parking on site, free WiFi. Plzeň Czech Republic - Explore Photos and Video based Locations.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.