pátek 8. září 2017

Nastřikovačka laku

Nástřikovačka solného laku pro nakládání masa. Tlaková nastřikovačka solného láku o objemu 5l s kvalitní nerezovou jehlou se spolehlivým uchycením na závit a bočními otvory. Plnička s nastřikovací jehlou. Originální náhradní sací sítko pro ruční nastřikovačku láku Dick.


Nastřikovačka laku

Nastřikování lákuDick nastřikovačka láku. Hustota jednotlivých sacích. Stroje - Nastrikovacka laku bazar. NÁSTŘIKOVAČKA MASA SOLNÉHO LÁKU 20L.


Ruční nastřikovačka Vakona IDEAL VA. Pomocná tekutina pro nehty Orly Nail Lacquer Thinner ředidlo laku Solvent Restores Life to Thickened Mail. Pro přípravu láku na solení masných výrobků můžeme využít zařízení pro přípravu láku. Prodám velice dobrou ruční nástřikovačku masa tlaková obsah 20L sestava tří profi nerez.


Nastřikovačka laku

Brusný papír pod vodu je voděvzdorný brusný papír, vhodný pro ruční a strojní broušení laků , tmelů, barevných kovů, plastů, . Za událost se nepovažuje např. Pružinový kartáč 2mm je vhodný pro odstraňování laků a tvrdých tmelů ze všech povrchů. Míchací metla se používá pro důkladné rozmíchání stavebních lepidel. Dick je ruční profesionální nástroj určený k nastřikování masa solným popř.


Stříkačka s jehlou na slaný lák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.