pátek 8. září 2017

Meduňka nať

Meduňka lékařská nať 1 (Mellisa officinalis). A zatřetí – můžete ji pít od rána do večera, od pondělí do neděle. Balík na poštu ‎: ‎Dodáme do 5. Nať se používá v lidovém lékařství jako hypnotikum a sedativum.


Listy jsou řapíkaté, s typickou vůní po citrónu.

Nať meduňky sbíráme pouze v suchém počasí, nejlépe za chladného odpoledne, ještě . Meduňku kdysi pojmenovali podle její chuti, která připomíná me oblíbená je . Dobré vlastnosti meduňky však byly známé již odedávna. Proslulý lékař a přírodovědec Paracelsus ji nazýval elixírem života, zřejmě . Lékárna, která vás nadchne. NÁLEVOVÉ SÁČKY: Nálevový . Listy meduňky mají specifickou vůni připomínající vůni citronu.

Je vhodná při lehkých střevních a žaludečních zánětech, k podpoře sekrece žluče, . Meduňkový čaj navozuje kli příjemný spánek a dobré zažívání. Doporučuje se zejména pro osoby vyššího věku. Má účinky spasmolytické, antibakteriální. Balení obsahuje g naťe z meduňky.


Uklidnění, stres, spánek , trávení, opar, nevolnost. Podporuje zejména funkce dýchacího systému a pomáhá . Známe ji též pod lidovými názvy melisa, včelanka, včelník, matečník, lemonika, planá máta. Kvalitní sušená jednodruhová bylina určená k použití jednotlivě nebo do bylinných směsí.


Pochází z východního Středozemí, ale odpradávna se pěstovala i . Hmotnost: 50g Popis a tradiční použití: Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Energie, neuvedeno, neuvedeno,. Bílkoviny, neuvedeno, neuvedeno,. Přispívá k normální činnosti štítné žlázy, trávicí soustavy, .

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Matečnou rostlinou je meduňka lékařská (Melissa officinalis). Další českojazyčné a lidové názvy: citronelka, citronová melisa, citronový balšám, doubravnice, doubravník, doušník, doušník . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Jelikož s rozkvetlými květy se začnou účinky meduňky . Bylina se v lidovém léčitelství využívá a příznivě ovlivňuje: V malých dávkách meduňka uklidňuje trávicí trakt, zvyšuje sekreci žluči, zabraňuje tvorbě plynů, . V tradičním lidovém léčitelství se meduňka používá při nadýmání, nervových potížích, při migréně, bolestivé menstruaci, při lehčí formě nespavosti a chronických . Výrobce: Salvia Paradise. Používá se jak zevně, tak vnitřně.


Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny . Působí pozitivně na nervovou sustavu a psychiku. Sypaný čaj z natě meduňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.