středa 6. září 2017

Lisovací kleště na dutinky cimco

Kvalitní ruční profi-nářadí. Lisovací kleště na dutinky - mm- 2mm. Nalezli jsme také 1odkazů na podobné produkty v dalších obchodech. Für Verbindungen von CU- Kabel . CIMCO rozměr lisovaných dutinek - mm2. Skladem Na objednávku MJ ks Daň . Inzerát Cimco lisovací kleště na dutinky v okrese Rakovník, cena 300Kč, od michalna Sbazar.


Lisovací kleště na dutinky cimco

Popis: Prodám zachovalé lisovací kleště na dutinky. Technické specifikace pro produkt Cimco lisovací kleště na dutinky 0. Lísovací kleště pro dutinky - trnové lisování - průřez vodiče 5-6mm2. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Pořiďte si krimpovací kleště na dutinky od renomovaných značek Intercable, Cimco a N. Krimpovací kleště na dutinky.


Ruční lisovací kleště pro dutinky a izolované koncovky SN-002. Velmi lehké, tvrdé čelisti, velmi snadná manipulace a výborný výsledek. KV ELEKTRO – český velko a maloobchod s veškerým elektroinstalačním materiálem. Kleště lisovací - Spojovací dutinka Al-Cu 70/mmAL-CU-Pressverbinder DIN 4626 Teil aus E-Al und aus E-Cu gemäß EN 1360 blank.


Lisovací kleště na dutinky cimco

Detailní popis PZ HEX Kleště lisovací na dutinky , vodiče 14-10mm šestihranný profil slisu (1445070000). Hlavní popis: kleště na dutinky s izolací a bez izolace - mm2. Dostupnost: 2-pracovní dny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.