středa 20. září 2017

Ketlovací kleště sada

Vše je v praktické krabičce. STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Mezi ně řadíme kleště ketlovací a kleště na drát, neboli na drátkování. Bižuterní ketlovací kleště jsou naprostým základem.


V naší nabídce naleznete kleště kulaté, ploché, štípací, na zamačkávací rokajl i bižuterní nůžky.

Sada kleští na výrobu šperků. Celková délka kleští 75mm, délka čelistí mm. V sadě jsou kulaté ketlovací kleště , boční štípací kleště na měkké drátky, úzké ploché . Kleště - sada ks kleští v pouzdru.


Jednoduchým jedním krokem Vám tyto kleště vytvoří očko jedno jako druhé o průměru 3mm. Potřebujete jen nějaké ty korálky, kovové komponenty a ketlovací kleště. Pokud chcete začít s ketlováním , doporučujeme naší korálkovou sadu pro výrobu.

Korálkový set vhodný pro začátečníky, ale i pokročilejší. Ketlovací kleště využijete na výrobu . Levné ketlovací kleště a ostatní druhy kleští skladem. Tato sada je uložena v pouzdře, které zaručuje minimální nároky na prostor. Jako velkou pomůcku při . Nit, kterou na šití používáme, je také speciální.


Vhodné i pro další hobby zaměření. Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde . Linoryt - 10ti dílná sada profi rydel zn. Není vhodné pro sériovou výrobu, pouze pro hobby. Kromě obsahu balíčku budete potřebovat ještě ketlovací kleště. Tyto ketlovací kleště ploché s malými zoubečky můžete použít na zamačkávání rokajlu, k uzavření . Sady kleští – a pak že praktické dárky nedokáží udělat radost … do . V této kategorii nabízíme ketlovací kleště různých druhů, u nás si vybere jistě každý - začátečník i profesionál.


Kulaté ketlovací kleště s tenkými špičkami, kterými snadno dokážete vytvořit malé ketlovací očko na jehle, drátku či nýtku.

Hledáte ketlovací kleště ? Skvělá sada kleští EXTOL - PREMIUM pro korálkování obsahuje typů kleští. Doporučujeme začátečníkům dokoupit i ketlovací kleště na vytváření oček. Tipy pro ketlování a pár základů najdete na našich stránkách v záložce Tipy. Popis produktu: Šperkařské ohýbací kleště. Náramek: Připravíme si paměťový drát, ploché kleště , korálky a kytičky.


Naušnice: Na ketlovací nýt navlékneme malé korálky, pak kytku a jeden velký. Kvalitní ocelové ketlovací kleště pro techniku drátkování s plastovou gumou pro příjemnější držení. Chlupaté drátky 30cm barevné - sada 100ks. Velká sada bižuterního náčiní, vhodná jako dárek pro bižuteristku apod.


Na 38mm ketlovací jehlu navlečeme dvě 4mm voskové perly. Pomocí štípacích kleští jehlu zkrátíme tak, aby se na zbylém konci dalo pomocí kulatých kleští. Tip na vánoční dárek: sady profi kleští KNIPEX. Rukojeti kleští jsou neklouzavé, práci zpříjemňuje i samorozevírací mechanizmus.


Vyrobíte si sadu šperků zalitých křišťálovou pryskyřicí. Pomůcky pro tvoření ketlovací kleště , podložky, štípací kleště a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky