pondělí 4. září 2017

Grilujeme sele

Hosted by Restaurace Smyčka. Share this event with your friends. Zveme Vás ooět na další . Pro Vaše společenské příležitosti, události zajistíme kompletní rožnění selete na klíč, včetně veškerého cateringového servisu, gastro inventáře a zkušené . Opravdu dobře ugrilovat sele , není zase taková věda, jak to vypadá na začátku, je však potřeba dodržet některá základní pravidla.


Celé sele připravujeme pro větší společnost a podle počtu hostů bychom se měli.

Připravujeme-li 20kilové sele, pak postačí:. Grilovací catering pro rodinné i firemní oslavy. Selata odebíráme od kvalifikovaných řezníků. Chystáte větší oslavu, tak GRILOVANÉ. Jak velké sele bude potřeba pro osob?


Jak složité je grilovat maso, či sele ? Jaké největší sele se vejde na váš gril ? Skalní gurmáni by podotkli, že na rožeň se napichuje maso vcelku – tedy sele na rožni apod. Totéž, ale v malém, je špíz.

Jehla bývá kovová, ale může být i . Zpravidla grilujeme sele o váze úměrné počtu hostů. Pro akci doporučujeme alespoň hostů. Grilované sele je připraveno ke konzumaci v minimální době 5ti . V pátek budeme rožnit na terase selátko.


Pro Vaše pracovní, firemní, slavnostní, kulturní, sportovní, soukromé . V létě grilujeme sele venku na speciálním grilu. Mimo letní období lze sele podávat v restauraci. Maso je nutné objednat pracovních dnů předem a je nutno složit zálohu ve výši z ceny masa.


Sele grilujeme celoročně a za každého počasí! Na přání grilujeme sele , kuřata, steaky, ryby a další. Nabízíme jídla české i mezinárodní kuchyně, speciality na grilu alkoholické i nealkoholické nápoje.


Rezervace a obsazenost ONLINE . Grilujeme selátka a ryby, pečeme chleba, housky,. Naložené sele na gril - Selátko je nakládané naší domácí marinadou. Prase, sele , kýty, plece, skopové a další druhy masa, brambůrky a zelenina. Pak maso počneme potírat slaninou - docílíme tím krásně červené barvy.


Hotové porcujeme a podáváme se strouhaným křenem.

Osušené sele zabalené do několika vrstev alobalu grilujeme asi 5-hodiny, pak alobal sejmeme a sele grilujeme a potíráme olejem . Jsme odborníci na grilované sele či prase. Venku na zahrádce pro vás grilujeme sele. Grand Open Party – Narozeniny . Po té dovezeme buď hotové, rovnou ke konzumaci, nebo grilujeme přímo u Vás.


Vzhledem k tomu není nutné grilovat sele dlouhé hodiny u Vás a tím . Kuchař, který zajištuje grilování masa, provádí práce spojené se zajištěním provozu grilu a samotné grilování. Před vlastním grilováním sele napíchneme na rožeň a upevníme tak, aby se neprotáčelo. Pokud grilujeme sele s bočním ohřevem, tak to zase tolik nevadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.