pondělí 28. srpna 2017

Průsaková porézní zavlažovací hadice

Průsaková porézní zavlažovací hadice

Tato flexibilní průsaková porézní hadice je speciálně navržena pro zalévání zahra . Tato hadice je určena pro zalévání zahra zavlažování živých plotů a pod. Navzájem se spojují a spršky či zavlažovací pistole či postřikovače se. Skryté průsakové zavlažování. Málo známou novinkou jsou porézní hadice ronící vodu rovnou ke kořenům živého plotu či dlouhé řady květin nebo keřů.


Průsaková porézní zavlažovací hadice

Dobrý den, prpsím o radu, máte někdo prosím zkušenosti se zavlažováním průsakovou hadicí ve skleníku na ředkvičky, papriky, rajčata, okurky. Dům a zahrada - Zavlazovaci hadice bazar. Hledáte prusakova hadice? Průsaková zavlažovací hadice m. Vyrobena z materiálu odolného vůči.


Kompletní zavlažovací set pro kapkovou závlahu vhodný i na balkon. Hadice od značky Mebra Plastik. Já o nějakém povrchovém zavlažovacím systému uvažuji už delší dobu, ale pravda je,.


Průsaková porézní zavlažovací hadice

Také jsem minulý rok okukovala průsakové hadice od gardeny a nebo . Odkapávací zahradní hadice se špičkovým porézním systémem. Porézní zavlažovací hadice 1/m Kód: 28700. Inovativní a pohodlné řešení . Variolux kapací a průsaková hadice 1mm (1/2) m umožňuje praktické a úsporné zavlažování záhonů, zeleniny a rostlin ve sklenících a na zahradě. Zavlažovací a zahradní hadice - ½“ zahradní průsaková hadice Celfast – m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky