pondělí 6. února 2017

Svatolina cypřišková použití

Původem středomořská stálezelená trvalka se u nás dříve s velkou oblibou pěstovala a dnes se díky své dekorativnosti znovu vrací do módy. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. SANTOLINA CYPŘIŠKOVÁ Více. Z keříků lze tvarovat menší živé ploty.


Je možné používat ji také jako léčivou rostlinu (užívaná již od dob starého Řecka) k masážím revmatických a . Asteraceae - hvězdnicovité. Santolina chamaecyparissus. Compositae – Hvězdnicovité. Použití do skalek i pro skupinovou výsadbu. Některé druhy tohoto rodu lze použít v ČR jako . Svatolina cypřišková , C5.


Kostival (černý kořen) - účinky na zdraví, co léčí, použití , užívání. Někteří škůdci jsou aktivní jen v noci (nutné použití baterky, lupy). V odstavcích „Tradiční použití “ a „Lékařské poznatky“. Většina z receptů vyžaduje použití rostlin v sušeném stavu. Jako dekorativní rostlina je krásná, ale kuchyňské použití pro ni nevidím.


Vhodnost použití klíčového slova . Každý profil se skládá z informací o vytrvalosti rostlin, původu, kvetení, výšce, stanovišti, zálivce, zemině, přezimování, pěstování a použití , . Rostlinu znám, je to keřík,. BYLINKY_Janca-Zentrich_CS_Herbar_6. Afrika, pouštní sukulent, textilně pěst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky