středa 8. února 2017

Ježek bělobřichý bazos

Zvířata - Jezek belobrichy inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Nabízím k prodeji mláďata ježka bělobřichého - samec a samice N. Naše chovatelská stanice nabízí dva poslední kluky s PP narozené. Prodám vlastní odchov Ježka bělobřichého ( Atelerix albiventris)M. Dobrý den, nabízím ihned k odběru miminka ježka bělobřichého , tmavý kluk a tmavá holky. Důvod prodeje je, protože na ježka nemám tolik času, který vyžaduje.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů ježek. Zvieratá - Jezek belobrichy inzercia. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


PP, Cena: V texte, Lokalita: Česká republika. Prodám mláďátka, již samostatně přijímající potravu, krmeni hmyzem. Prodám krásně vybarvená mláďata Ježků Bělobřichých(atelerix albiventrix) Ihned k odběru je mláďat. Krásnou samičku ježka bělobřichého narozenou 21.


Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Tento druh ježka je velmi oblíben pro svou poměrně mírnou povahu a celkem snadný chov. Ježek bělobřichý je africký druh ježka.


Zrovna nedávno jsem se dívala na Bazoš , kde měli inzerát, že prodají mláďátka. Přijímám předběžné rezervace na mláďata ježka bělobřichého. K odběru budou tak za 6-týdnů. Do dobrých rukou zadám krásná, roztomilá miminka exotického ježečka bělobřichého, která jsou k odběru již nyní.


Jakékoliv koupání ježků je pro ně velmi stresující záležitostí, hraničící až s jejich týráním. Proto ježky bělobřiché nikdy nekoupejte! Prodám samičku ježka bělobřichého , které je týdnů. Cena je včetně dvou keramických mističek, celého balení podestýlky Asan (l), speciálních granulek a . Daruji Ježka bělobřichého ,starého rok. Vloženo: We Au , Zobrazen: , Platnost inzerátů: dnů.


Informační web pro Vsetín a okolí. Mám zájem o ježka bělobřichého , jsem ze Vsetína. Ahoj, koupila jsem si ježka belobricheho.


Ahoj, mám ježka bělobřichého a nejlepší je nejprve zvážit, jestli na něj budeš mít každý . Potkanů laboratorních, Morčátek, Králíčků, Syslů Richardsonova, Ježků Bělobřichých , Burunduků Páskovaných, Freteček, Chameleonů Jemenských, Felsum . Svého bodláka jsem si pořídila přes bazos na Seznamu. Ať už prodáváte, nebo sháníte Ježka bělobřichého, projděte si naši inzerci. Najdete v ní kompletní seznam nabídek i poptávek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky