čtvrtek 12. ledna 2017

Zahradní hadice 3 4 30m

Zahradní hadice 3 4 30m

Kvalitní hadice na vodu pro každou zahradu UV odolná. I vrstva - s černou vnitřní PVC, odolná proti UV záření a . Do vyprodání všech položek. Nabízíme Vám zahradní hadice PATRIOT ve třech kvalitativních řadách. Speciální vyztužení proti kroucení, ohybání a zalamování hadice při použití - voda tak může bez problémů proudit. Vyznačuje se vysokou odolností proti povětrnostním podmínkám a zvýšenou odolností proti . Systém NTS zabraňující kroucení a uzlování hadice VLASTNOSTI: Pětivrstvá.


Zahradní hadice Sharks z měkkého PVC o délce . Levné hadice na vodu a příslušenství. Veškeré informace o produktu. ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Prodej a servis lesní a zahradní techniky a profesionálního nářadí. Vaše cena 5Kč cena bez DPH 44Kč Více o dopravě. Hadice je velmi lehká a snadno . Délka mvrstevProvozní teplota: -5°C - 65°CProvozní tlak BarůTlak při roztržení:.


PVC odolná vůči UV záření a ukládání řas v hadici. Vnější délka, m, m , m, m, m. Třívrstvá zahradní hadice je odolná vůči. Tlakově a tvarově stálá zahradní hadice z PVC. Záhradné hadice a vozíky na záhradné hadice nákup a rezervácia v OBI.


Zahradní hadice 3 4 30m

Prémiová zahradní hadice. Podívejte se na výhody vozíků na zahradní hadice a srovnání těch nejlepších. SKLADEM U Vás za 1- pracovní dni. Sání a čerpání vody a jiných kapalin, doprava neabrazivních tuhých materiálů v zemědělství, zahradnictví a . Vozík na hadici teleskopický for_q s 30m hadici. Praktická sada se skládá ze zahradní hadice o délce 30m s připojením 1/palce,.


Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně. X-hose, Flexi nebo kouzelná smršťující se hadice je nejnovější zázrak pro každou zahradu. Gardena Adaptér hadicový 2mm, Gardena Adaptér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky