čtvrtek 12. ledna 2017

Kadeřnictví rumburk

K dispozici jsou dva fresh bary, pro regeneraci můžete využít vnitřní a venkovní. Vyzkoušet můžete masáže klasické, relaxační, s kvalitními Bio olejíčky, . EA Zámecký Hotel Sychrov: Dárkový pobyt pro dva s masáží a wellness - Na. Velmi příjemná masáž pro dokonalé psychické uvolnění a vyplavení hormonů štěstí. Rozmazlování pro dva začíná celotělovým ošetřením v péči dvou terapeutů v jedné . Wellness Penzion U Muzea Liberec - masáže , kosmetika.


Masáž je vhodná i pro neklidné děti. Den pro princeznu: masáž a maska i aroma lázeň. Privátní wellness pro nebo 4: vířivka i sekt.


Hýčkání pro dva : párová masáž dle výběru. Objednání masáže je nejpozději dva dny předem. Dopřejte svému tělu i mysli zasloužený odpočinek s prvotřídními gurmánskými zážitky. Masáže , sauny nebo vířivka pro dva s all inclusive stravováním jsou . Toužíte dnech plných odpočinku se svou drahou polovičkou?


Vydejte se na wellness pobyt pro dva. Těšit se můžete na neomezený vstup do wellness , masáže. Využijte nabídky lázeňských procedur v odděleném . V masáži jsou zahrnuty dolní končetiny, hýždě, záda, ruce, a lehká masáž hlavy ( tělo zezadu).


Aquamarine Spa je skvělým místem pro dokonalou a ničím nerušenou relaxaci celého těla i mysli. Pobytový poukaz „ Srdce pro wellness pro DVA „ zahrnuje. Relaxační wellness pobyt pro dva. Zábaly a masáže pro zahřátí, relaxaci a uvolnění: x minut teplý . Luxusní wellness pobyty a ubytování pro dva v Zámeckém hotelu Třešť nedaleko Jihlavy. Skvělé pro uvolnění těla i mysli.


Kadeřnictví rumburk

Ve WELLNESS HOTELU STEP Vám přední odborníci nabídnou různé druhy masáží. Například relaxační a exotické, . Thajská olejová masáž celého těla. Užijte si unikátní saunový svět, termální bazény a báječnou masáž pro dva u brněnské . V rámci tohoto balíčku pro dva budete moci kompletně využít naše wellness. Poznejte jedinečné místo pro relaxaci a odpočinek. V resortu nabízíme široké spektrum pobytů a služeb- autentická ájurvéda, hubnutí, jóga, wellness a mnohem . NÁŠ TIP: Každé dva měsíce nabízíme speciální nabídku v beauty salonu . Romantické masáže pro dva.


Přinášíme vám pohodu do života, skvělé a jedinečné masáže , soukromí, individuální přístup, ale také saunu, Infrasaunu, wellness , wellness pro dva , whilrpool, . Vychutnejte si odpočinek a relax, zapomeňte na stres. Necelá stovka trysek ve vířivce zajistí příjemnou . Ovocný talíř – nealkoholické koktejly „Five Senses“. WELLNESS JAKO VÍNO na noci, snídaně, masáž minut, Saunový svět.


Kadeřnictví rumburk

Nabízíme rodinné wellness , kde se budete cítit jako doma. U nás je priorita Vaše pohodlí a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.