pátek 6. ledna 2017

Fresubin složení

Základní isokalorická výživa. Upozornění: Jedná se o ilustrační snímek. Energie a bílkoviny v malém. Při zvýšené potřebě bílkovin. Složení : Voda, maltodextrin, mléčné bílkoviny,.


Fresubin složení

Díky svému složení přípravek podporuje hojení ran a proleženin. Plnohodnotná výživa mající přesně definované složení a obsahující vysoké . Fresubin kcal drink cappuccino perorální roztok 4x200ml. Podle složení Sacharidy Bílkoviny Sacharidy: Bílkoviny:  . FRESUBIN ORIGINAL S ČOKOLÁDOVOU PŘÍCHUTÍ.


Potravina určené pro zvláštní lékařské účely. Enterální výživa (do tenkého střeva) – složení 1ml roztoku Tab. Patří mezi potraviny určené pro zvláštní lékařské účely, má přesně definované složení a obsahuje . Jaký podíl jednotlivé bílkoviny mají lze orientačně odhadnout podle pořadí ve složení výrobku. Neobsahuje lepek a klinicky je bez laktózy.


Fresubin složení

Stanovení substrátového složení nutriční podpory Na základě výše uvedeného. Podávat na doporučení lékaře, nebo kvalifikovaného pracovníka v oblasti . DIA obsahuje kvalitní bílkoviny složené z rychle . Kromě toho má enterální výživa pozitivní vliv na správné složení střevní . Syrovátková bílkovina ve formě prášku (instantní prášek) k doplňkové výživě. Klinicky bez laktózy, bez lepku.


Vyvážené složení kojeneckého mléka Sunar Standard zajišťuje přísun všech základních . Enhydrol FORTE je rehydratační roztok se složením doporučeným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky