čtvrtek 1. prosince 2016

Travní směs barenbrug gazon

Výsledkem této spolupráce je řada produktů k založení a regeneraci travních ploch. Při samostatné objednávce travních osiv je účtováno dopravné dle cen České. Směs je složená z jemných, úzkoliských odrů. Na internetu jsem hledal co nejvíce druhů travního osiva.


Nejlepší ceny výrobků v eshopech na českém internetu. Okrasný trávník Pegasus - semena - kg. Trávna zmes jemnejšieho charakteru pre nízke kosenie trávniku, vhodná nielen pre reprezentačné trávniky verejnej . BARENBRUG GAZON holandský trávnik. Je potřeba v zimě trávník vyvápnit a na jaře použit vertikutátor a trávník provzdušnit. Trávník po výsevu je nutné zalévat, . Barenbrug Trávne osivo Rapid kg.


Parková směs pro dosévání poškozených a vyšlapaných míst travnatých ploch parků. Ošetrenie:a údržba trávnika: Trávnik prvý raz skosíme pri výške cm za . GAZON je super jemná trávniková zmes na golfové ihriská a predzáhradiek rodinných domov na nízku záťaž. Zmes je zložená z jemných, úzkolistých odrô ktoré spoločne tvoria exkluzívny trávnik. AGRO Travní směs PARK je připravena z kvalitních travních odrů které při správné.


Travní směs barenbrug gazon

Najcharakteristickejšou vlastnosťou tejto zmesi je, že výsledkom je vždy prvotriedny trávnik , ako na horúcich, slnečných tak aj na zatienených miestach. Tato směs složená ze čtyř výkonných odrůd jílku vytrvalého umožňuje rychlé zapojení poškozených ploch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.