pondělí 10. října 2016

Mořidlo na dřevo šedé

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vhodné pro veškerá interiérová použití na dřevo (nábytek, obkla dřevěné doplňky). Po zaschnutí mořidla přes noc se povrch dřeva.


Rustikální mořidlo použijete tehdy, když mají být póry dřeva zřetelně tmavě zvýrazněny. Olejové mořidlo zajišťuje intenzivní barevné tónování dřevěných podlah a dřevěného nábytku.

Nátěr umožňuje difuzi a dovoluje dřevu „ dýchat“. NIEŻKA VIDARON Bejca mořidlo na dřevo 2ml Bořech americký. SPS Venkovní mořidlo na dřevo 75l Barevný tmavě šedá.


Skladem k dodání IHNED (ks). Odstín je nutné předem vyzkoušet, je závislý na obsahu . Hledáte Šedé mořidlo na dřevo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Každý den jsme na dosah ruky! Druchema patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky, . Před mořením je třeba vyzkoušet odstín na . Difůzně otevřený nátěr s mikroporézním povrchem, který nechá dřevo dýchat. Moření dřeva je jednou z často užívaných povrchových úprav. Välimuistissa Samankaltaisia Käännä tämä sivu 26. Zde se dozvíte podle čeho mořidlo vybrat i návod jak dřevo namořit.


Depositphotos kolekce s milióny prémiových fotografií s . ADLER Positiv-Plus šedá (Grau) l. Vodové jednokomponentní pozitivní mořidlo na dřevo jehličnatých stromů na bázi syntetických speciálních barviv a . Velký výběr Lazury a barvy na dřevo naleznete online na OBI. OBI Univerzální barva na dřevo stříbřitě šedá 7ml. Speciálně pro profesionální barevné tónování dřevěných podlah – dobře zpracovatelné, bez vytváření viditelných přechodů po zaschnutí.


Osmo olejového mořidla pomocí ručního padu je velice jednoduché. Dobře zpracovatelné, bez vytváření viditelných přechodů po zaschnutí. Barvy na dřevo - Remmers.

Výsledkem této reakce je zabarvení dřeva do černé, tmavě modré či zelené až šedé. Výsledná barva je závislá na obsahu fenolických látek, pH . Druchema Hydrovosk mořidlo na dřevo a podlahy, světlý dub, l. Hydrovosk je určen k povrchové úpravě přírodního dřeva v interiérech. Potřebujete natřít nábytek, dveře, skříň, polici nebo dřevěnou okenici a líbí se vám tyto netradiční odstíny? Bez základní barvy, nanesete přímo na dřevo a . Mořidlo má prodyšný mikropórezní povrch a díky tomu dřevo „dýchá“. Nanáší se v jedné nebo pro dosažení intenzivního odstínu ve dvou vrstvách.


Zde v nabídce najdete vodou-ředitelná prášková mořidla na dřevo , barvy na. Dřevo je živý organismus a zůstává jím i poté, co ho využijeme ke svým potřebám. Pro větší odolnost a přirozený vzhled je nábytek předem ošetřený vrstvou poloprůsvitného mořidla na dřevo. Oboustranný polštář má dlouhou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky